1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Millet ittifakı ilçe başkanları bir araya geldi
Millet ittifakı ilçe başkanları bir araya geldi

Millet ittifakı ilçe başkanları bir araya geldi

Gölbaşı’nda Millet İttifakı'na bağlı ilçe başkanları, 14 Mayıs Pazar günü seçim güvenliği konusunda bir toplantı gerçekleştirdiler.

A+A-

Gölbaşı’nda Millet İttifakı'na bağlı ilçe başkanları, 14 Mayıs Pazar günü seçim güvenliği konusunda bir toplantı gerçekleştirdiler. Toplantıda, 14 Mayıs 2023'te yapılacak olan genel seçimler öncesinde, seçim sürecinin adil ve güvenli geçmesi için alınması gereken önlemler ele alındı.

Toplantıda konuşan CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Engin Eren, seçim güvenliği konusunda hassasiyetlerinin yüksek olduğunu belirterek, "Seçim süreci boyunca adil ve güvenli bir ortamda seçimlerin yapılması için gerekli tüm önlemleri alacağız. Seçmenlerimizin oy verme haklarına saygı gösterilmesi, sandık güvenliğinin sağlanması ve oy sayım işlemlerinin şeffaf bir şekilde yapılması için tüm çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Toplantıda ayrıca, seçim sürecinde olası hile girişimleri ve oy kullanma işlemleriyle ilgili alınacak önlemler de detaylı bir şekilde ele alındı. Millet İttifakı ilçe başkanları, seçim güvenliği konusunda ortak bir tutum sergilemek ve seçim sürecinin adil ve güvenli geçmesini sağlamak için çalışmalarını sürdüreceklerini belirttiler.

Bu haber toplam 1377 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.