1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Milletvekili adayı Osman Karaaslan seçim çalışmalarına başladı
Milletvekili adayı Osman Karaaslan seçim çalışmalarına başladı

Milletvekili adayı Osman Karaaslan seçim çalışmalarına başladı

 14 Mayıs seçimleri için Ak Parti Ankara milletvekili adayı Osman Karaaslan seçim çalışmalarına başladı

A+A-

 14 Mayıs seçimleri için Ak Parti Ankara milletvekili adayı Osman Karaaslan seçim çalışmalarına başladı. Karaaslan, Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan ile birlikte Karaali mahallesinde seçim çalışmalarını gerçekleştirdi.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Karaaslan ve Akceylan, birçok eve ziyaret gerçekleştirdi ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Seçim çalışmaları kapsamında Karaaslan, vatandaşlardan destek istedi ve 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı'na oy vermelerini talep etti.

Karaaslan ve Akceylan, seçim çalışmaları sırasında vatandaşlarla samimi bir ortamda sohbet ederek onların sorunlarını ve beklentilerini dinledi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan milletvekili adayı Karaaslan, Gölbaşı'nın ve bölgenin sorunlarını çözmek ve halkın refah seviyesini yükseltmek için çalışacağını söyledi.

Ak Parti Ankara milletvekili adayı Osman Karaaslan'ın seçim çalışmaları, halkın yoğun ilgisiyle devam ediyor. Seçimlere sayılı günler kala Karaaslan'ın, Gölbaşı ilçesindeki tüm mahallelerde seçmenlerle buluşmaya devam edeceği belirtildi.

Bu haber toplam 1976 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.