1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Mirza: 'Boy boy isim listesi nedir?'
Mirza: 'Boy boy isim listesi nedir?'

Mirza: 'Boy boy isim listesi nedir?'

Gölbaşı Belediye Meclisi'nde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grubu adına konuşan Üye Uğur Mirza, belediyenin mali durumu ve hizmetlerine ilişkin önemli konuları gündeme getirdi.

A+A-

Gölbaşı Belediye Meclisi'nde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grubu adına konuşan Üye Uğur Mirza, belediyenin mali durumu ve hizmetlerine ilişkin önemli konuları gündeme getirdi. Mirza, "Hizmetin sonuna kadar yanında olacağız, yanlışların da karşısında olacağız ki doğruları bulalım" dedi ve geçen ay 100 milyon TL'lik krediyi imzalamalarına rağmen, bu ayın gündeminde belediyenin borçlarına odaklanılması gerektiğini belirtti. Üniversiteler Caddesi'ndeki dükkanların satış yetkisinin onaylanmasına atıfta bulunan Mirza, belediyenin borçlarının ödenemez bir durumda olmadığını vurguladı.

Mirza, belediyenin gerçekleştirdiği hizmetlerin önemine de dikkat çekti. Özellikle bilardo kompleksi ve diğer ticari alanların oluşturulmasının Gölbaşı'nı geliştirdiğini ve değer kazandırdığını ifade etti. Pandemi ve deprem gibi zorlu süreçlerde belediyenin aktif rol aldığını ve hizmetlerin devam ettiğini hatırlattı.

Belediyenin personel politikalarını eleştiren Mirza, geçici personelin sözleşme sürelerinin dolduğunda işten çıkarılmasına karşı çıktı ve bu durumun belediyenin hizmet kalitesini etkileyebileceğine dikkat çekti. İşten çıkarılan personelin isimlerinin giriş kapılarına asılmasını eleştirdi ve bu uygulamanın insanları rencide ettiğini belirtti.

Mirza, "Hizmet için yol alalım, reklamı bırakalım, ajitasyonu bırakalım" diyerek belediyenin hizmet odaklı bir şekilde yönetilmesi gerektiğini vurguladı. 

Bu haber toplam 2105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.