1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Mustafa Destici: Gölbaşı'nda durumumuz çok iyi
Mustafa Destici: Gölbaşı'nda durumumuz çok iyi

Mustafa Destici: Gölbaşı'nda durumumuz çok iyi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelirken "Gölbaşı'nda durumumuz çok iyi.' dedi

A+A-

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelirken "Gölbaşı'nda durumumuz çok iyi.' dedi

Destici, BBP Gölbaşı Belediye Başkan adayı Gökhan Koçak ile Gölbaşı Merkez Camisi'nde kıldığı cuma namazı sonrasında ilçe esnafını ziyaret etti.

Esnaflarla sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Destici, vatandaşlarla da bir araya gelerek 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için destek istedi. Destici şunları söyledi:

" Gölbaşı halkımıza, vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sizleri gerçekten bugün bizim Gölbaşı Belediye başkanı adayımız Gökhan Koçak kardeşimiz zaten 2 aya yakın zamandır burada çalışıyor, buranın evladıdır, buranın yerlisi ve burada ister köy olsun ister merkezde olsun bütün vatandaşlarımızın tanıdığı, saydığı, sevdiği bir kardeşimiz. Gökhan Koçak denince Gölbaşı'nda dürüst, çalışkan, ahlaklı, vatansever Muhsin Yazıcıoğlu’nun kardeşi, burada ocakları başkanlığı yapmış, her zaman vatan, millet ve Gölbaşı için her türlü çalışmanın içinde bulunmuş kardeşimiz. Aynı zamanda daha önceki dönemlerde Büyükşehir belediye üyeliği yapmış, dolayısıyla Gölbaşını çok iyi tanıyor, Gölbaşı çok iyi tanıyor, Gölbaşılılar da kendisini çok iyi tanıyor ve seviyor.

Ben şu anda gezdiğim bütün esnaflar, kahveler hepsinde hem Gökhan kardeşimizle ilgili olumlu düşünceler duymaktan büyük memnuniyet duydum hem de desteklerinin Gökhan kardeşimize olduğunu duymaktan da büyük bir memnuniyet içerisinde olduğumu ifade etmek istiyorum. Tabii ki, biz burada hizmet için buradayız, Gökhan kardeşimiz de burada ve Gölbaşı Türkiye’nin en çok gelişen ilçelerinden biri olmaya aday ama maalesef bugüne kadar potansiyeli olmasına rağmen hak ettiği bu gelişmeyi, büyümeyi, refahı maalesef elde edemedi.

Tabii ki, yapılan işler var, yapanlara da biz teşekkür ediyoruz, mevcut ve  öncekiler yapmışsa, bir çivi çakmışsa, kim taş üstüne taş koymuşsa elbette ki onların hepsine teşekkür ediyoruz, bugüne kadar yapılamayanları inşallah milletimiz yetki verirse, bunların hepsini yapacağız. Bir az önce kahvede bir vatandaş şunu söyledi, dedi ki 'biz raylı sistem istiyoruz', yani çünkü Gölbaşı'nda oturanların önemli bir kısmı merkezde oturanların da bayağı kalabalık bir nüfusta burada çalışıyor ya da burada üniversiteye geliyor, fabrikalara, Gölbaşı aynı zamanda sayfiye yeri özellikle yaz aylarında çok kıymetli Ankara için buralara geliyor. Onun için biz inşallah bu belediyeyi aldığımızda, Büyükşehir‘de hem de merkezi hükümetin desteği içerisinde, vatandaşımızın talebini yerine getirmek için büyük bir çaba göstereceğiz, inşallah getireceğiz. Bunun dışında vatandaşlarımızın bütün taleplerini biz telafi ediyoruz, çünkü biz vatandaşımıza hizmet için, Allah’ın rızasını kazanmak için siyaset yapıyoruz. Tekrar Gölbaşımız için, partimiz için, ülkemiz için, Gökhan kardeşimizin hayırlı, güzel bir aday olduğunu düşünüyorum ve hayırlı olmasını, başarılı olmasını, muvaffak olmasını Cenabı Haktan niyaz ediyorum.

Bütün Gölbaşılılar, hangi partiye mensup olurlarsa olsunlar, bütün partilerimiz, hepsinin desteğini istiyorum. Allah hayırlı, mübarek etsin. Görüşmeye devam ediyorlar ama Gölbaşında biz müstakil ve burada kendi adayımızla yarışıyoruz. Ben şu anda da biz inşallah çok iyi bir durumdayız Gölbaşındayız, çok iyi olduğumuzu ifade edebilirim. İnşallah vatandaşlarımız gün geçtikçe de teveccühü artıyor, vatandaşlarımıza da ayrıca bu konuda şükranlarımı sunuyorum. Biz Gölbaşına güveniyoruz, Gölbaşı partimize, Gökhan kardeşimize yetki verdiği zaman onları asla mahcup etmeyeceğiz ve Gölbaşı’nın çok daha büyük hizmetler, yatırımlar alması için Gölbaşı'nın güvenliğinden tutunda burada kadınlarımızın efendi, hem sosyal hayata hem hayata daha fazla katılımı, işte sokaklarımızı temizleme, onları güvenli bir şekilde hayvanlarını almadan, gençlerimiz için ikram alanları, iş yerleri açılmasına kadar bunlarla ilgili her türlü projemiz hazır. Gökhan kardeşimiz zaten projelerini paylaşıyorlar, Gölbaşını biliyorsunuz, da bayağı büyük ve kutsal tarım, hayvancılık biz de tarım ve hayvancılık adeta içinde olan insanlarız, tarımla uğraşan, hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın, üreticilerin bunlara da her türlü desteği vereceğimizi ifade ediyoruz.

 

Bu haber toplam 1498 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum