1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Mustafa Destici, Gölbaşı'nda Taziye ve Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu
Mustafa Destici, Gölbaşı'nda Taziye ve Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu

Mustafa Destici, Gölbaşı'nda Taziye ve Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Gölbaşı'nda Taziye ve Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu

A+A-

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Gölbaşı Belediyesi eski Başkanı Dr. Cevdet Kara'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Destici, taziye ziyareti sonrasında esnaf ziyaretlerinde de bulundu. Ayrıca, BBP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak'ın hazırladığı Seçim Koordinasyon Merkezi'ni (SKM) ziyaret etti.

Taziye ziyaretinde Dr. Cevdet Kara'nın ailesine başsağlığı dileyen Mustafa Destici, duygusal anlar yaşandığı bu zor zamanlarında Kara ailesinin yanında olduklarını ifade etti. Taziye ziyareti sonrasında ise Destici, Gölbaşı sokaklarında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnaflarla sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Destici, yerel halkla daha yakın bir iletişim kurma fırsatı buldu.

Mustafa Destici, taziye ve esnaf ziyaretlerinin ardından BBP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak'ın Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti. SKM'de ülke gündemine dair açıklamalarda bulunan Destici, BBP'nin Gölbaşı'nda açtığı SKM'ye hayırlı olsun dileklerini ileterek, "Orhan Şahin çok deneyimli bir kardeşimiz ve arkadaşımız. Belediye Başkan Adayımız Gökhan Koçak kardeşimiz burada çok tecrübeli, hepinizin yakından tanıdığı çalışkan, dürüst ve temiz bir kardeşimiz. Ofisini ziyaret edip hem hayırlı olsun demek hem de sizlerle bir araya gelmek istedik" şeklinde konuştu.

Cevdet Kara’nın ailesine taziye ziyareti yapan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, beraberinde BBP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak, İlçe Başkanı Orhan Şahin ile birlikte Gölbaşı Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret etti.

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 1507 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.