1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. MYP) Genel Başkanı Remzi Çayır'dan Gölbaşı'na ziyaret
MYP) Genel Başkanı Remzi Çayır'dan Gölbaşı'na ziyaret

MYP) Genel Başkanı Remzi Çayır'dan Gölbaşı'na ziyaret

Milli Yol Partisi (MYP) Genel Başkanı Remzi Çayır, partisinin Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Hakan Erçelebi'ye destek vermek için Gölbaşı'na geldi.

A+A-

Milli Yol Partisi (MYP) Genel Başkanı Remzi Çayır, partisinin Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Hakan Erçelebi'ye destek vermek için Gölbaşı'na geldi. Ziyaret kapsamında Gölbaşı ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Çayır, MYP Belediye Başkan Adayı Erçelebi'ye destek talebinde bulundu.

Çayır, ziyaretlerinde vatandaşlarla samimi bir şekilde sohbet ederek, Erçelebi'nin projelerini ve vizyonunu anlattı. Gölbaşı'nın geleceği için birlikte hareket etme çağrısı yapan Çayır, MYP'nin ilçenin sorunlarına çözüm getirecek projelerle dolu bir gelecek vaat ettiğini belirtti. Çayır şu ifadeleri kullandı;

"Gölbaşı'nın evladı genç ve liyakatli bir kardeşimiz, başarılı olacağına, Gölbaşı insanlarının talep ve isteklerini karşılayacağına inancım tam. Gölbaşı seçmeninin de onu bağrına basacağına yürekten inanıyorum. Milli Yol Belediyeciliği’ni Türk milletiyle buluşturacağımıza; üretken, şeffaf ve nitelikli bir hizmeti insanlarımızın hak ettiği gibi eşit bir şekilde vatandaşımızla buluşturacağız. Bu kutsal görevde, Gölbaşı'nın geleceğini daha güzel yarınlara taşımak için var gücümüzle çalışacağız." dedi.

Hakan Erçelebi ise Çayır'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, MYP'nin desteğinin kendilerini daha da güçlendirdiğini ifade etti. Erçelebi, Gölbaşı'nın gelişimi ve refahı için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini vurguladı.

Bu haber toplam 1472 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.