1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Odabaşı ismi üzerinde anlaşıldı söylemlerine Akşener’den yanıt
Odabaşı ismi üzerinde anlaşıldı söylemlerine Akşener’den yanıt

Odabaşı ismi üzerinde anlaşıldı söylemlerine Akşener’den yanıt

Odabaşı ismi üzerinde anlaşıldı söylemlerine Akşener’den yanıt

A+A-

Odabaşı ismi üzerinde anlaşıldı söylemlerine Akşener’den yanıt

“Haberim yok. “Bunu savaş ilanı kabul ediyorum. Varım, buyursunlar.”

Gölbaşı siyasetine bomba gibi düşen video! İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Partili isimlerin CHP Belediye Başkan Adayı olarak anılmasına sert tepki gösterdi. Yerel seçimlere müstakil girme kararının ardından son günlerde istifaların ardı arkası kesilmeyen İYİ Parti'den dikkat çeken açıklama... "Partimize kurumsal operasyon olduğu ortaya çıktı" diyen Akşener "Bu, bir siyasi partinin içişlerine karışmak demektir. Şu an itibariyle bir savaş ilanı olarak kabul ediyorum. Varım, buyursunlar. Ben idmanlıyım" ifadelerini kullandı.

BUNLAR CHP'DEN ADAY OLACAKLARMIŞ"

- Ankara'yı paylaşmışlar, İstanbul'u bilmiyorum isimlerine kadar. Mesela Polatlı'ya eski Ankara İl Başkanımız, GİK üyemiz Yetkin Öztürk gelecekmiş. Ama bunlar CHP'den aday olacakmış... Ben öyle anladım konuşmadan. Daha ilginci de Gölbaşı'na da Yakup Odabaşı gelecekmiş. Hiçbirinden haberim yok.

Mansur Yavaş, Yakup Odabaşı üzerinde Özgür Özel ile anlaştı mı?

TV100.com yazarı Barış Yarkadaş, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, İletişimci-Yazar Ferhat Murat, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan ve CHP 24. Dönem Milletvekili Alaattin Yüksel, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'na konuk oldu.

Sinan Burhan kulis bilgisini şu sözlerle aktardı:

"Çok önemli bir kulis bilgisi geldi. Sayın Mansur Yavaş’ın Özgür Özel Beyle görüştüğü İYİ Parti’nin Polatlı’da Yetkin Öztürk eski İl Başkanı, Etimesgut’ta eski İl Başkanı Mesut Özarslan, Gölbaşı’nda aday da Yakup Odabaşı. Şu anda kaynağım ‘Mansur Yavaş bu 3 isim konusunda Özgür Özel’le anlaştı’ dedi."

Akşener’den sert tepki:

Bunu savaş ilanı kabul ediyorum. Varım, buyursunlar.”

Bu iddialar üzerine gazetecilerin sorularını yanıtlayan Meral Akşener: Dün akşam bir televizyon programında benim bilgim dahilinde hem Ankara’da hem İstanbul’da pazarlıklar yapılmış. Arka kapı diploması yapılmış. Benim bilgim yok. Teşkilat başkanımın bilgisi yok. Yerel yönetimler başkanımın bilgisi yok. Neye göre yapılmış. Partimize yönelik kurumsal bir operasyon ortaya çıktı dün. Genel Başkanın haberi yok, Belediye Meclis Üyesi parti adına diplomasi yapıyor. Nasıl oluyor bu.

Ankara’yı paylaşmışlar. İsimlerine kadar. Mesela Polatlı’ya eski il başkanımız, GİK Üyemiz Yetkin Öztürk gelecekmiş. Gölbaşı’na Yakup Odabaşı gelecekmiş ama onlar CHP’den aday olacakmış. Hiçbirinden haberim yok. Bu ne demek biliyor musunuz? Bir siyasi partinin iç işlerine karışmak demek. Biz bunu 1997 yılında Doğru Yol Partisi’nde yaşadık. Dolayısıyla ben bu konuda idmanlıyım. Şu an itibariyle bir savaş ilanı olarak kabul ediyorum ve varım buyursunlar.” Şeklinde cevap verdi.

Bu haber toplam 3551 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.