1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Odabaşı'na tepki de var destek de var
Odabaşı'na tepki de var destek de var

Odabaşı'na tepki de var destek de var

Gölbaşı'nda yerel seçimler yaklaşırken, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) belediye başkan adayı Yakup Odabaşı, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

A+A-

Gölbaşı'nda yerel seçimler yaklaşırken, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) belediye başkan adayı Yakup Odabaşı, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Odabaşı, seçmenlerle sahada buluşarak, projelerini ve vizyonunu anlatıyor.

Seçim çalışmaları kapsamında halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Odabaşı, vatandaşlara hitap ederken, "Hak yemedik, haksızlık yapmadık. Çalmadık çırpmadık. Memleketin adamı olduk." ifadeleriyle kendisini tanımlıyor ve adil yönetim anlayışını vurguluyor.

Ancak, bazı vatandaşlar Odabaşı'na sol bir partiden aday olmasını sorgularken, Odabaşı ise siyasi ayrımlara vurgu yapmadan, "Sağ sol yok. Dün ne isem bugün de oyum." şeklinde yanıt veriyor ve birlik ve beraberlik mesajı veriyor.

Seçim sürecinde destek verenlerden biri ise Odabaşı'na "Yeni gelmedi, geri geldi." diyerek desteğini gösteriyor. Odabaşı, bu tür desteklerle moral bulurken, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bu haber toplam 1263 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.