1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Odabaşı'ndan Musa Şahin'e : Aldığın maaşı iade et
Odabaşı'ndan Musa Şahin'e : Aldığın maaşı iade et

Odabaşı'ndan Musa Şahin'e : Aldığın maaşı iade et

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, MHP İlçe Başkanı Musa Şahin'in geçtiğimiz haftalarda yaptığı "Gölbaşı Belediyespor sahipsiz bırakıldı" açıklamasına sert bir yanıt verdi.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, MHP İlçe Başkanı Musa Şahin'in geçtiğimiz haftalarda yaptığı "Gölbaşı Belediyespor sahipsiz bırakıldı" açıklamasına sert bir yanıt verdi. Başkan Odabaşı, Gölbaşı Belediyespor ile ilgili konulara açıklık getirirken, kulübün henüz devralınmadığını vurguladı.

Başkan Odabaşı, kulübün bir dernek statüsünde olduğunu ve belediye ile resmi bir bağının olmadığını belirterek, "Gölbaşı Belediyespor'u henüz devralmadık. Kulüp, belediyeye resmi olarak bağlı değil. Bu nedenle, biz de yeni bir kulüp kurmayı değerlendiriyoruz." dedi.

Başkan Odabaşı isim vermeden bir ilçe başkanının işe gelmeden maaş aldığını da iddia ederek "Birileri savunuyormuş gibi görünüyor. İlçe başkanısın Madem hassassın , Gölbaşı'nı düşünüyorsa, belediyeye gelmeden mesai harcamadan aldığın maaşları iade et. Geçen ay çıkışını yaptık. Gölbaşı'nın hakkını kimseye yedirmeyiz." dedi. 

Bu haber toplam 2415 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler