1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Onur Gazi Çal mahalle muhtar adaylığını açıkladı
Onur Gazi Çal mahalle muhtar adaylığını açıkladı

Onur Gazi Çal mahalle muhtar adaylığını açıkladı

Gölbaşı'nın sevilen isimlerinden Onur Gazi Çal, Seğmenler Mahallesi için muhtar adaylığını resmi olarak açıkladı.

A+A-

Gölbaşı'nın sevilen isimlerinden Onur Gazi Çal, Seğmenler Mahallesi için muhtar adaylığını resmi olarak açıkladı. Genç ve dinamik ekibiyle birlikte mahalle sakinlerine hitap eden Çal, mahallenin sorunlarını yakından bilmeleri ve çözüm odaklı bir anlayışla hareket etmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Onur Gazi Çal, yaptığı açıklamada, "Seğmenler Mahallesi, benim için sadece bir mahalle değil, aynı zamanda bir aile demektir. Bu mahallede büyüdüm, insanlarını ve sorunlarını iyi tanıyorum. Genç ve dinamik bir ekiple bir araya gelerek mahallemizin sorunlarına çözüm üretmeye karar verdik. Mahallemiz için daha iyi bir gelecek inşa etmek adına muhtarlık görevine talip oluyoruz." dedi.

Genç ve Dinamik Ekiple Çözüm Odaklı Hizmet!

Çal'ın genç ve dinamik ekibi, mahallenin her kesimini kucaklayarak sorunları tespit etmeye ve çözümler üretmeye hazırlanıyor. Eğitimden sağlığa, altyapıdan sosyal etkinliklere kadar geniş bir yelpazede hizmet sunmayı hedefleyen ekip, mahalle sakinlerinin katılımını sağlayarak ortak akıl prensibiyle çalışacak.

Onur Gazi Çal: "Mahallemizin Geleceği İçin Varız!"

Seğmenler Mahallesi'nin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek ve mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artırmak için çaba harcayacaklarını belirten Onur Gazi Çal, "Seğmenler Mahallesi'nin her bir sakininin sesini duyarak, mahallemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Genç ve dinamik ekibimle birlikte mahallemizin sorunlarına takipçisi olacağız, çözüm üreteceğiz." şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1760 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.