1. HABERLER

  2. Özel okulda şiddet skandalı
Özel okulda şiddet skandalı

Özel okulda şiddet skandalı

Gölbaşı'nda özel bir okulda öğretmenlik yapan İ.G. hakkında öğrencisine şiddet uyguladığı iddiasıyla soruşturma açıldı.

A+A-

Gölbaşı'nda özel bir okulda öğretmenlik yapan İ.G. hakkında öğrencisine şiddet uyguladığı iddiasıyla soruşturma açıldı.

İddialara göre Gölbaşı'dan hizmet veren bir özel okulda öğrenim gören B.A.A. (6) sınıf öğretmeni İ.G. tarafından şiddete uğradı.

B.A.A'nın babası Serhat Aydın çocuğuna şiddet uyguladığını öne sürdüğü İ.G.'yi Gölbaşı Kaymakamlığı'na şikayet etti.   Gölbaşı Kaymakamlığı olayla ilgili soruşturma açarken veli Serhat Aydın ifadesinde şok iddialarda bulundu.

SANDALYEYE İPLE BAĞLADI,YERE DÜŞÜRDÜ

Veli Serhat Aydın öğretmen İ.G'nin oğlunu korkutarak üzerinde baskı uyguladığını öne sürerken " Öğretmen oğlumu kolundan tutarak dışarı atmıştır. Veli olarak gittim ama öğretmen benimle görüşmeyi reddetti. Bir ay önce çocuğum ip ve sandalye ile oynarken öğretmen İ.G. çocuğumu "Gel öyle oynanmaz böyle oynanır" diyerek çocuğumun etrafından ip sararak çocuğumu yere düşürmüştür. Ve takiben 2-3 gün sonra çocuğumu yere düşürmüştür." dedi.

ÇOCUĞUN PSİKOLOJİSİ BOZULDU

Çocuğunun psikolojisinin bozulduğunu öne süren veli Serhat Aydın çocuğuna yapılan şiddetle ilgili darp raporu aldığını ifade ederken, öğretmen İ.G. 'nin çocuğunun arkadaşlarına "Onunla oynamayın, onunla küsün" şeklinde sözler sarf ettiğini öne sürdü.

 

Veli Serhat Aydın okul idaresinin olaya duyarsız kaldığını öne sürerken "Biz çocuğumuzu okuldan almadık ama çocuğumuza yapılan şiddet giderek arttı. Olayın sonuna kadar takipçisi olacağım. Yetkililer bu konuda üzerine düşen görevi yapmasını bekliyorum."

 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Bu haber toplam 4428 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum