1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. PKK Kandil'de kıstırıldı
PKK Kandil'de kıstırıldı

PKK Kandil'de kıstırıldı

Türkiye, İran ve Bölgesel Kürt Yönetimi arasında kalan hainler, sözde yöneticileri tarafından uyarıldı.

A+A-

Türkiye, terör bataklığını kurutmak için dört bir koldan harekete geçti. Ard arda gelen şehit haberleri üzerine terör yuvası Kandil'e bomba yağdıran Türkiye, önlemlerini arttırdı. Türkiye-Irak-ABD arasındaki üçlü mekanizmanın devreye girmesiyle terör örgütü PKK, Kandil'de kıstırıldı. İran ve Bölgesel Kürt Yönetimi'nin de yeni sürece destek vermesi, terör örgütünü iyice köşeye sıkıştırdı. PKK'ya yakın internet siteleri, Neçirvan Barzani'nin İran ziyareti sonrası örgüte yönelik tavrını sertleştirdiğini vurguladı. Aynı siteler Barzani yönetimindeki KDP'nin Kandil Dağı'na giden yolları kapatarak geliş ve gidişleri durduğunu duyurdu.

'İLETİŞİM CİHAZLARINA DİKKAT'

Kanlı terör örgütüne bir darbe de İran'dan geldi. PKK'ya yakın internet siteleri, İran ordusuna bağlı birliklerin sınıra askeri sığınak yaptığını belirtti. Bölücü terör örgütü PKK'nın yayın organı Roj TV de İran'ın operasyonunun 5 Eylül'de başlayacağını iddia etti. İşte tüm bu gelişmeler, kanlı terör örgütünün yuvası haline gelen Kandil'i söndürdü, hainler parça parça bölündü! Bölücü terör örgütünün sözde yöneticileri, özel kurye ile teröristleri uyardı. Söz konusu uyarıda Kandil'deki hainlere şu "tavsiyelerde" bulunuldu: "Kandil, Zagros Gare, Metina ve Zap'taki kampları sınırlandırın. Yerlerinizin tespit edilmemesi için iletişim cihazlarını zorunlu olmadıkça kullanmayın. Küçük gruplara ayrılın. Sürekli yer değiştirin."

KAMPLAR YERLE BİR

Hakkari'nin Çukurca ilçesinden gelen 8 şehit haberi, bardağı taşırdı. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları, 17 Ağustos'tan itibaren Kandil ve çevresine bomba yağdırdı. Operasyonlarda, Kandil'in Kortek, Kani Cenge ve çevresindeki alanlar yerle bir oldu.

Bu haber toplam 1318 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.