1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Protokol üyeleri kolluk kuvvetlerini yalnız bırakmadılar
Protokol üyeleri kolluk kuvvetlerini yalnız bırakmadılar

Protokol üyeleri kolluk kuvvetlerini yalnız bırakmadılar

Protokol üyeleri kolluk kuvvetlerini yalnız bırakmadılar

A+A-

Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İlçe Jandarma Komutanı Mikail Arıkan ve İlçe Emniyet Müdürü Nail Akça, Yeni Yıl Coşkusunu Güvenlik Ekipleri ile Paylaştı

Gölbaşı Kaymakamı Sn. Erol Rüstemoğlu, Belediye Başkanı Sn. Ramazan Şimşek, İlçe Jandarma Komutanı Sn. Mikail Arıkan ve Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü Sn. Nail Akça, yeni yılın ilk dakikalarında ilçede huzur ve güveni sağlamak üzere görev yapan polis ve jandarma ekiplerini ziyaret etti. İlçenin çeşitli noktalarında gerçekleştirilen uygulama noktalarında ve Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü Osman Tan Polis Merkezi Amirliği’nde gerçekleşen ziyarette güvenlik güçleriyle bir araya gelindi.

Kaymakam Rüstemoğlu, Belediye Başkanı Şimşek, İlçe Jandarma Komutanı Arıkan ve İlçe Emniyet Müdürü Akça, emniyet ve asayişin sağlanmasında önemli rol oynayan polis ve jandarma ekiplerine teşekkür ederek, yeni yılın kendileri için ve ilçe halkı için huzur ve güven içinde geçmesini diledi. Ziyaret sırasında bir araya gelen yetkililer, güvenlik güçleriyle sohbet edip, yeni yılın getireceği çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, ziyarette yaptığı açıklamada, "Gölbaşı olarak yeni yıla huzur içinde girmek için tüm güvenlik güçlerimizle bir aradayız. Vatandaşlarımızın güvenliği ve huzuru için koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu vesileyle, tüm Gölbaşı halkının yeni yılını kutluyor, sağlık ve mutluluk dolu bir yıl geçirmesini temenni ediyorum" dedi.

Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanı Mikail Arıkan ve İlçe Emniyet Müdürü Nail Akça da ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, görevlerini en iyi şekilde yerine getirme kararlılıklarını vurguladılar. Güvenlik güçleri de ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederken, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

Gölbaşı Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü, yeni yılda da ilçe genelinde güvenliği sağlamak ve vatandaşların huzur içinde yaşamasını temin etmek adına kararlılıkla çalışmalarına devam edecek.

Bu haber toplam 1433 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.