1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Ramazan Şimşek, BBP Adayı Gökhan Koçak'ın Seçim Ofisini Ziyaret Etti
Ramazan Şimşek, BBP Adayı Gökhan Koçak'ın Seçim Ofisini Ziyaret Etti

Ramazan Şimşek, BBP Adayı Gökhan Koçak'ın Seçim Ofisini Ziyaret Etti

MHP Gölbaşı Belediye Başkanı ve BBP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Arasında Seçim İçin İyi Dilekler

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Gölbaşı Belediye Başkan adayı olarak görevini sürdürürken, Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak'ın seçim ofisini ziyaret etti. Ziyarette, seçim sürecinin sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçmesi temennisinde bulunuldu.

Seçim atmosferinin sıcaklığını hissettiren buluşmada, Başkan Şimşek ve Aday Koçak, Gölbaşı'nın geleceğine dair fikir alışverişinde bulundu. Her iki taraf da seçim sürecinin demokratik bir ortamda geçmesi, adil ve şeffaf bir yarışın ortaya çıkması adına çaba harcamaya kararlı olduklarını vurguladı.

Başkan Şimşek, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Seçim süreci demokrasimizin önemli bir parçasıdır. Gölbaşı halkının beklenti ve taleplerini anlamak, onlara en iyi hizmeti sunabilmek için adaylar olarak bir araya geldik. Bu sürecin, Gölbaşı için hayırlı bir şekilde tamamlanmasını temenni ediyorum" dedi.

BBP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak ise, "Demokratik bir yarış içerisindeyiz. Gölbaşı'nın sorunlarına çözüm bulmak adına buradayız. Başkan Şimşek'e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederim. İnşallah seçim süreci, Gölbaşı için pozitif gelişmelere vesile olur" şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1367 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.