1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Sahte şeyhin eşi konuştu
Sahte şeyhin eşi konuştu

Sahte şeyhin eşi konuştu

Bursa’da cennet vaat edip kadın müritleriyle ilişkiye girdiği iddiasıyla tutuklanan Uğur Korunmaz’ın eşi konuştu.

A+A-

Evliliğinden iki çocuğu olduğunu anlatan G., "20 yıllık evliyiz. Eşimin şeyh olduğunu ve dergâhta dersler verdiğini biliriz" dedi.

'O İYİ BİR AİLE BABASI'

Sahte şeyhin eşi "Buraya gelen yardımlarla geçiniriz. Geçim sıkıntısı çekiyorduk o yüzden babamın yanına taşındık, kira vermiyorduk" derken iddialarla ilgili şunları söyledi: "Eşim benim isteklerimi ve beni ihmal etmiyordu. Bizi çekemeyenler bunu yaptı, ihbar edenleri biliyoruz. Zor bir süreçten geçiyoruz. Eşimin üzerine atılan suçlamalara inanamıyorum, o iyi bir aile babasıdır." Polis tarafından bilgisine de başvurulan G., polislere, eşinin dergâhta kimseyle ilişkiye girdiğini görmediğini, duymadığını ve buna inanamadığını anlattığını da söyledi.

MÜRİTTEN 500 BİN LİRALIK ARSA

G., tapu kayıtlarında eşine ait olduğu ortaya çıkan ve değeri 500 bin lirayı bulan 12 dönüm arsa içinse "Müritler tarafından hediye edildi. Buraya dergâh yapmayı amaçlıyorduk. Eşimin herhangi bir maddi çıkarı yok" diye konuştu. Sahte şeyh, polise yapılan "Kız çocuklarına cinsel istismarda bulunuyor" ihbarı üzerine Duaçınarı Mahallesi'nde dergâh haline getirdiği eve yapılan baskınla gözaltına alınıp çıkarıldığı mahkemede tutuklanmıştı. (Habertürk)

Bu haber toplam 6513 defa okunmuştur
Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.