1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Sanayi esnafından Gökhan Koçak'a tam destek
Sanayi esnafından Gökhan Koçak'a tam destek

Sanayi esnafından Gökhan Koçak'a tam destek

Büyük Birlik Partisi Gölbaşı Seçim Koordinasyon Merkezine, Gölbaşı Sanayi Sitesi Esnafı ziyaret gerçekleştirdi. 

A+A-

Gölbaşı Sanayi Sitesi Esnafının kalabalık bir heyet ile gerçekleştirmiş olduğu ziyaret esnasında, Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı Gökhan KOÇAK, bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. 

Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı Gökhan KOÇAK, yapmış olduğu konuşmada “Gölbaşı Sanayi Sitesi esnafının sorunlarını yakından biliyoruz. Allah nasip eder belediye başkanlığı makamına oturursak, bu sorunları esnafımızla yapacağımız istişare neticesinde ortaya koyacağımız yol haritasıyla çözüme kavuşturacağız. Amacımız Gölbaşı Sanayi Sanayi Sitesi esnafımızın altyapısı hizmet üretmeye daha müsait olan mekanlarda, Gölbaşılı halkımıza kaliteli bir hizmet vermesini sağlamak olacaktır inşallah. İnşallah ekibimizle birlikte belediye yönetiminde iş başı yaptığımız zaman bütün sorunların üstesinden geleceğimize olan inancımız tamdır” dedi. 


Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı Gökhan KOÇAK, ayrıca Gölbaşı Sanayi Sanayi Sitesi esnafına “içinizden çıkmış, Ahilik kültürünü yaşatmaya çalışan bir değer olan ve Büyük Birlik Partisi Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Bekir Solak kardeşim var. İnşallah bu değerli kardeşimiz de Gölbaşı Sanayi Sitesi esnafının sorunlarının gündeme taşınması ve halledilmesi için elinden geleni yapacaktır” diyerek sözlerine tamamladı. 

Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı Gökhan KOÇAK’ın konuşmasının Gölbaşı Sanayi Sitesi esnafı tarafından dikkatle dinlediği  gözlenirken yapılan konuşma sık sık alkışlarla kesilerek “Gökhan Başkan”  sloganları da atıldı.

Bu haber toplam 1092 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.