1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Selim Kaymak: 'Gölbaşı'nın kalkınması için işbirliğine hazırız."
Selim Kaymak: 'Gölbaşı'nın kalkınması için işbirliğine hazırız."

Selim Kaymak: 'Gölbaşı'nın kalkınması için işbirliğine hazırız."

Ak Parti Gölbaşı Belediye Başkan Aday Adayı Selim Kaymak, yerel seçim atmosferini sivil toplum ve meslek odalarının nabzını tutarak değerlendirmeye devam ediyor.

A+A-

Ak Parti Gölbaşı Belediye Başkan Aday Adayı Selim Kaymak, yerel seçim atmosferini sivil toplum ve meslek odalarının nabzını tutarak değerlendirmeye devam ediyor. Kaymak, Gölbaşı'nın önemli temsilcileriyle gerçekleştirdiği ziyaretlerde, şehrin kalkınması ve sürdürülebilir gelişimi için işbirliği ve diyalogun önemine vurgu yaptı.

Gölbaşı Şoförler Odası Başkanı Burhan Karagöz, Gölbaşı Esnaf Odası Başkanı İsa Albut, Gölbaşı Esnafa Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Yakup Sarıçiçek, Ziraat Odası Başkanı Sadullah Karaaslan, Gölder Başkanı Gürsel Demirci ve Gölbaşı Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Cuma Kaya'nın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaretlerde, Selim Kaymak, sivil toplumun ve meslek odalarının Gölbaşı için taşıdığı önemi vurgulayarak, şu sözlere yer verdi:

"Gölbaşı, sahip olduğu zengin potansiyeliyle daha ileri bir noktaya taşınabilir. Bu noktada sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarıyla işbirliği içinde olmak, ortak akıl ve dayanışma kültürünü geliştirmek büyük bir önem taşıyor. Bugün burada bulunan değerli başkanlarımızla, Gölbaşı'nın ihtiyaçlarına yönelik çözüm önerilerini paylaşmak, birlikte hareket etmenin gücünü keşfetmek adına bulunuyoruz."

Ziyaretler sırasında Selim Kaymak, her bir başkanın sektöründeki sorunları, beklentileri ve önerilerini dinleyerek, aday adaylığı sürecinde sivil toplumun gerçek taleplerine kulak verdiğini gösterdi. Bu bağlamda Kaymak, "Gölbaşı'nın geleceği için birlikte çalışma iradesini pekiştirmek, sivil toplumun gücüne inanmak önemlidir. Seçim dönemi değil, her zaman bir aradayız ve bu diyalog sürecek" dedi.

Oda başkanları ise  Kaymak'a ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, "Gölbaşı için bu samimi yaklaşım ve işbirliği çağrısı, geleceğe dair umut verici bir adımdır" ifadelerini kullandılar. Gölbaşı'nın her kesiminden destek almaya devam eden Selim Kaymak, şehrin ortak akıl ve birlikte yönetim vizyonuyla daha aydınlık bir geleceğe adım atmaya hazırlandığını belirtti.

Bu haber toplam 1646 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.