1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Serdar Engin BBP'den başvurusunu yaptı
Serdar Engin  BBP'den başvurusunu yaptı

Serdar Engin BBP'den başvurusunu yaptı

Gölbaşı'nda siyasi atmosfer, Gökhan Koçak'ın Büyük Birlik Partisi'nden Belediye Başkanı olmasıyla birlikte hareketleniyor.

A+A-

Gölbaşı'nda siyasi atmosfer, Gökhan Koçak'ın Büyük Birlik Partisi'nden Belediye Başkanı olmasıyla birlikte hareketleniyor. BBP Meclis Üyeliği Aday Adaylığı'na ilgi gösteren isimlerden biri de, uzun yıllardır Gölbaşı siyasetine katkı sağlayan ve Karşıyaka mahallesinin etkin isimlerinden biri olan Serdar Engin oldu. Engin, BBP ilçe binasına giderek Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvuru dosyasını BBP İlçe Başkanı Orhan Şahin'e teslim etti.

BBP RÜZGARI ARTARAK DEVAM EDECEK

Orhan Şahin, Serdar Engin'in BBP'ye Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurusundan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Bu başvuru, bizlere güç verdi. Gökhan Koçak'la başlayan BBP rüzgarı, artarak devam edecek," dedi. Şahin, partilerine olan bu destekle birlikte Gölbaşı'nın geleceği için umutlu olduklarını vurguladı.

GÖLBAŞI HALKI OLARAK GÖKHAN KOÇAK'A VEFA BORCUMUZ VAR

Serdar Engin, başvurusunun ardından yaptığı açıklamada, "Gölbaşı halkı adına büyük bir sorumluluk alarak aday olan Gökhan koçak başkanımızı bir vefa borcu olarak desteklemek adına meclis üyeliği adaylığı başvurumu ilçe başkanımız sayın Orhan Şahin'e bugün itibariyle gerçekleştirmiş bulunmaktayım. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah," ifadelerini kullandı.

88deff2b-9004-4bd6-ad8e-618074603530.jpg

Bu haber toplam 1993 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.