1. HABERLER

  2. Seri bozuldu
Seri bozuldu

Seri bozuldu

araftarını şaşırtmaya devam ediyor. Bu sene Süper ASL’de mücadele eden Gölbaşı Belediye Spor, lige taraftarın hiç de beklemediği skorlarla ve yenilgilerle başladı. Ç

A+A-

Gölbaşı Belediye Spor…

Geçen sene rakiplerine sahayı dar eden Ankara’nın flaş takımı… 

Taraftarını şaşırtmaya devam ediyor. Bu sene Süper ASL’de mücadele eden Gölbaşı Belediye Spor, lige taraftarın hiç de beklemediği skorlarla ve yenilgilerle başladı. Çünkü Gölbaşı Spor taraftarı, geçen sene sahadan farklı skorlarla galibiyetle ayrılan Gölbaşı Belediye Spor’dan yine aynı yükselişi bekliyordu. Ama olmadı. İlk haftalarda sahadan yenik ayrılan Gölbaşı Belediye Spor, şeytanın bacağını Lider Etimesgut Spor’u 3-0 yenerek kırmıştı. Etimesgut Belediye Spor'u 3-0, Deplasmanda Polatlı Spor'u 2-1,  son olarak kendi sahasında Lider Pursaklar Spor'u 1-0 mağlup eden Gölbaşı Belediye Spor, galibiyet serisini devam ettiremedi. . Bir zamanlar Ankara’nın flaş takımı olarak adından sıkça söz ettiren Gölbaşı Belediye Spor 19 Mayıs dış sahalarda oynadığı Yeni Yol Spor maçında son 7 dakikada yediği iki gol ile yıkıldı. Bu yenilgi galibiyet serisini de bozdu.

Gölbaşı Belediye Spor, son üç haftada aldığı galibiyetle Yeni Yol Spor maçına oldukça moralli çıkmasına rağmen yenilmekten kurtulamadı. Taraftarın galibiyet beklediği maçın ilk yarısında oldukça iyi oynayan ve birçok gol pozisyonunu değerlendiremeyen Gölbaşı Spor ikinci yarıda ise sahaya bambaşka bir takım olarak çıktı. Pas yüzdesi düşük ve rakip defansı bir türlü aşamayan Gölbaşı Belediye Spor, maçın son 7 dakikasında yediği 2 gölle sahadan yenik ayrıldı.

Maçın 83. dakikasında kadar orta saha mücadelesinde geçen maçta Yeni Yol Spor, bir yan topla ilk golünü buldu. Maçtan iyice kopan Gölbaşı Belediyespor maçın son dakikasında kalesinde ikinci golü gördü ve sahadan 2-0 yenik ayrıldı.

Gölbaşı Spor ASL de ilk yarının son maçını kendi sahasında Keçiören Bağlum spor ile karşılaşacak. Kurban Bayramı dolayısıyla bu hafta maçlar oynanmayacak. Maçlar 12-13 Kasım tarihlerinde oynanacak.

Bu haber toplam 1681 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.