1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Sevgi Çiçeği kolonya markası oldu
Sevgi Çiçeği kolonya markası oldu

Sevgi Çiçeği kolonya markası oldu

Sevgi Çiçeği, Gölbaşı sevdalısı Gazeteci-yazar Nuriye Atabey tarafından kolonya markası olarak tescillendi ve market raflarında yerini almaya başladı.

A+A-

Dünya’da sadece Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yetişen endemik bir tür olan ve Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği tarafından nesli tehlikede olduğu belirlenen Sevgi Çiçeği ilk kez bir ürün olarak tescillendi .

Daha önce coğrafi işaret belgesi alarak tescillenen Sevgi Çiçeği, Gölbaşı sevdalısı Gazeteci-yazar Nuriye Atabey tarafından kolonya markası olarak tescillendi ve market raflarında yerini almaya başladı.

Önemli gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuran Gazeteci-Yazar Nuriye Atabey “Gölbaşı 'nın ve Ankara'nın ilk gümüş iyonlu kolonyası ve alkolsüz gül suyu üretimini gerçekleştirerek,dünyacı ünlü Sevgi Çiçeğimizi marka olarak tescil ettirdik. Tüm Göl Gross Marketlerde raflara koyduk. Sevgi Çiçeğimizin coğrafi tescilini alarak marka olmasının önünü açan bir önceki dönem Belediye Başkanımız Sayın Fatih Duruay'a hepinizin şahsında teşekkür ediyorum. Bu ürünün Gölbaşı'na kazandırılmasında profesyonel Logo ve ürün tasarımını gerçekleştiren Sayın Deniz Mutlu'ya gümüş iyonu konusunda sonsuz destek veren Sayın Cihan Pelen'e ve size ulaşmasında emeği geçen tüm dostlara can-ı gönülden teşekkür ediyorum. İfadelerini kullandı.

 

Bu haber toplam 1838 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.