1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Sinan Gökkoyun, Emirler Mahallesine Hizmet İçin Muhtar adaylığını açıkladı
Sinan Gökkoyun, Emirler Mahallesine Hizmet İçin Muhtar adaylığını açıkladı

Sinan Gökkoyun, Emirler Mahallesine Hizmet İçin Muhtar adaylığını açıkladı

Sinan Gökkoyun, Emirler Mahallesine Hizmet İçin Muhtar adaylığını açıkladı

A+A-

Ankara'nın sevilen iş adamlarından Sinan Gökkoyun, doğup büyüdüğü Emirler Mahallesine yönelik hizmetlerine muhtar adaylığıyla devam ediyor. Gökkoyun, iş dünyasındaki başarılarının ardından şimdi de mahalle sakinlerine daha yakın olmak için bu yola çıktı.

Gökkoyun'un adaylığı, mahallede büyük bir heyecanla karşılandı. Mahalle sakinleri, Gökkoyun'un vizyoner yaklaşımının ve yerel ihtiyaçları göz önünde bulunduran projelerinin mahalleye olumlu katkılar sağlayacağına inanıyor.

Gökkoyun, adaylık açıklamasında şunları söyledi: "Emirler Mahallemizin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için buradayım. Yıllarca bu topraklarda yaşadım, bu mahalle benim için çok kıymetli. Sizlerin desteğiyle, mahallemizi daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha gelişmiş bir yer haline getireceğiz."

Gökkoyun'un adaylığı, geçmişteki başarılı iş projeleri ve toplumsal duyarlılığıyla da dikkat çekiyor. Mahalle sakinleri, onun liderlik becerilerinin ve yönetim anlayışının Emirler'i daha ileriye taşıyacağına inanıyor.

Gökkoyun'un adaylığı, mahalle sakinleri arasında olumlu bir enerji yaratmış durumda. Gölbaşı'nın geleceğine yapacağı olumlu katkılar için heyecanla bekleniyor.

Bu haber toplam 1961 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.