1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Sürpriz İsimler Ankette Öne Çıktı
Sürpriz İsimler Ankette Öne Çıktı

Sürpriz İsimler Ankette Öne Çıktı

Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, adaylar ve partiler, seçmenlerin beklentilerini daha yakından anlamak ve doğru stratejileri belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

A+A-

Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, adaylar ve partiler, seçmenlerin beklentilerini daha yakından anlamak ve doğru stratejileri belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Yerel seçimlere doğru yaklaşırken, partiler en doğru adayları belirlemek için anket çalışmalarına hız verdi. Gölbaşı ilçesinde yapılan son ankette dikkat çeken isimler ortaya çıktı.

Son günlerde yapılan telefon anketinde, seçmenlere Gölbaşı Belediyesi'nin hizmetlerinden memnun olup olmadıkları, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'in performansını değerlendirmeleri ve tekrar aday olması durumunda oy verip vermeyecekleri gibi önemli konular soruldu.

Ankette, Ak Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan, Osman Karaaslan, MHP'den Ramazan Şimşek, CHP'den Özgür Sağlam ve İYİ PARTİ'den Yakup Odabaşı'na oy verip vermeyecekleri de seçmenlere yöneltildi. Adı bugüne kadar Belediye Başkan Adaylığıyla ilgili öne plana çıkmayan Ak Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan'ın isminin de ankette vatandaşlara sorulması, Akceylan'ın isminin Belediye Başkan adayı olarak da gündeme gelebileceğinin belirtisi olarak değerlendirildi.

Bu haber toplam 2437 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum