1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. TURGUT ALTINOK VE RAMAZAN ŞİMŞEK, ESNAFI ZİYARET ETTİ
TURGUT ALTINOK VE RAMAZAN ŞİMŞEK, ESNAFI ZİYARET ETTİ

TURGUT ALTINOK VE RAMAZAN ŞİMŞEK, ESNAFI ZİYARET ETTİ

Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok ve Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı’nda faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti.

A+A-

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’un Gölbaşı’ndaki ziyaretleri devam ediyor. Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Turgut Altınok ve Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı’ndaki esnafı ziyaret etti. İki isme, Ak Parti İl Başkanlığı yöneticileri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, siyasi parti temsilcileri, vatandaşlar ve basın mensupları eşlik etti.

Altınok ve Başkan Şimşek esnaf tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Esnafın ilgisini karşılıksız bırakmayan Turgut Altınok ve Ramazan Şimşek, onlarla tek tek fotoğraf çekildi. İki başkan esnafın görüş ve taleplerini dinlerken, iletilenleri not aldı.

İki isim yolda karşılaştıkları vatandaşlarla da bir süre sohbet etti. Samimi sohbet anları dikkatlerden kaçmazken, vatandaşlar 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek Mahalli İdare seçimlerinde destek sözü verdi.

Gökhan Koçak’ın seçim merkezine ziyaret

Esnaf ziyaretinin ardından Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, Ak Parti İl Başkanlığı yöneticileri, meclis üyeleri, Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölbaşı Belediye Başkan adayı Gökhan Koçak'ı Seçim İletişim Merkezi'nde ziyaret etti.

Merkezdeki partililerle selamlaşan protokol daha sonra Gökhan Koçak’ın odasına geçti.

Turgut Altınok burada yaptığı konuşmada “Sevgiyle, saygıyla, helalleşerek bu seçim dönemini geçirmeliyiz.” dedi.

Keçiören’e 20 yıl hizmet ettiğini ifade eden Altınok “Ankara'nın her köşesini gezdim. Ankara’mızı hak ettiği yere getirmemiz lazım. Bizim eserlerimiz de var hizmetlerimiz devam var. İktidarımızın gücüyle Ankara’yı Gölbaşı’nı hakkettiği yere getireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Turgut Altınok, Ankara’ya yeni sanayi bölgeleri kuracaklarını belirterek işsizliğin sona ereceğinin altını çizdi.

Ankara’nın sokaklarında gezen bir belediye başkanı olacağını vurgulayan Altınok “Desteklerinizi bekliyoruz. Geleceğimiz için çocuklarımız için. Biz geldiğimizde Ankara kazanacak, çocuklarımız kazanacak, onlara güzel bir gelecek bırakacağız.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Seçim merkezinin önünde çekilen toplu fotoğrafın ardından protokol bölgeden ayrıldı.

Bu haber toplam 1075 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.