1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Uğur Açık Hacımuratlı için muhtar adaylığını açıkladı
Uğur Açık Hacımuratlı için muhtar adaylığını açıkladı

Uğur Açık Hacımuratlı için muhtar adaylığını açıkladı

Hacımuratlı sakinlerinden Uğur Açık, Hacımuratlı Mahallesi için muhtar adaylığını resmen açıkladı.

A+A-

Hacımuratlı sakinlerinden Uğur Açık, Hacımuratlı Mahallesi için muhtar adaylığını resmen açıkladı.  Açık, mahalle sakinlerinin sorunlarıyla birebir ilgileneceğini ve çözmek adına elinden geleni yapacağını belirtti.

Uğur Açık, mahalle halkını yakından tanıdığını ve onların sorunlarını çözmek için çaba göstereceğini vurguladı. Açık, "Mahallelimiz ile birlikte hareket edeceğiz. Sorunları ve çözümleri istişare ederek sonuca bağlayacağız. Muhtarlığımızın kapısı her zaman mahalle halkımıza açık olacak ve üzerimize düşen, elimizden gelen ne varsa yapmak için gayret edeceğiz. Hacımuratlı Mahallesi Muhtarlığına talibim. Şahsım ve azalarımız ile mahallemiz için gereken işlemleri yapacağımızdan şüpheniz olmasın. Siz değerli mahalle halkımızın oylarına talibim. Muhtarlık, ek işimiz değil, tek işimiz olacak" dedi.

Uğur Açık'ın bu açıklamaları, Hacımuratlı Mahallesi sakinleri tarafından olumlu karşılandı ve Açık'ın mahalle muhtarlığı için gösterdiği kararlılık ve samimiyet takdirle karşılandı. Mahalle halkı, Açık'ın liderliğinde mahallelerinin sorunlarının çözümüne yönelik bir adım atılacağına olan güvenlerini dile getirdiler.

Bu haber toplam 1287 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.