1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Uludere olayında flaş gelişme
Uludere olayında flaş gelişme

Uludere olayında flaş gelişme

Gülyazı Sınır Alay Komutan Vekili Jandarma Albay Hüseyin Onur Güney, görevden alındı.

A+A-

Uludere'de 35 kişinin ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma için görevden alınması istenen Gülyazı Sınır Alay Komutan Vekili Jandarma Albay Hüseyin Onur Güney'in görevden alındığı öğrenildi.

VALİ, İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NA BAŞVURDU

Şırnak Valisi Vahdettin Özkan'ın isteği üzerine Gülyazı Alay Komutan Vekili Jandarma Albay Hüseyin Onur Güney, soruşturmanın selameti için görevden alındı.

Türkiye-Irak sınır hattına 28 Aralık tarihinde gerçekleştirilen hava harekatında kaçakçılık için sınır ötesine giden 35 kişinin ölümüyle ilgili idari soruşturma açıldı. Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, soruşturmanın selameti için Gülyazı Alay Komutan Vekili Albay Hüseyin Onur Güney'in görevden alınması için İçişleri Bakanlığı'na başvurdu.

MÜFETTİŞLER ÇALIŞMA YAPMIŞTI

Bu başvuru üzerine Albay Hüseyin Onur Güney, bugün akşam saatlerinde açığa alındı.

Şırnak Valiliği kriz masası kurup, olayla ilgili idari soruşturma başlatmış, bunun üzerine de İçişleri Bakanlığı'ndan gelen 3 müfettiş kent merkezinde çalışma yapmıştı.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Bu haber toplam 1079 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.