1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ünal Aysal’dan Aziz Yıldırım’a ret
Ünal Aysal’dan Aziz Yıldırım’a ret

Ünal Aysal’dan Aziz Yıldırım’a ret

G.Saray Başkanı, Aziz Yıldırım’ın “Federasyon seçiminde Göksel Gümüşdağ’ı destekleyelim” önerisini kabul etmedi.

A+A-

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Galatasaray Başkanı Ünal Aysal dün Kuruçeşme Les Ottomans Otel'de bir araya geldi. İlk kez bir araya gelen iki kulübün başkanının gündeminde 29 Haziran'da yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri vardı.

BAŞKANIN TALEBİNE OLUMSUZ YANIT

Aziz Yıldırım'ın isteği üzerine gerçekleşen ve yaklaşık iki saat süren buluşma sonunda taraflar fikir birliğine varamadı. Başkan Aziz Yıldırım'ın Aysal'dan Futbol Federasyonu seçminde İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ için destek istediği ancak sarı-kırmızılı kulübün başkanının bu talebe olumsuz yanıt verdiği öğrenildi.

"ÖZGENER'İN DE DEVAM ETMESİ İÇİN ÇABA SARFEDECEĞİZ"

Yıldırım'ın Gümüşdağ ismini işaret etmesine mesafeli yaklaşan Aysal'ın, "Galatasaray Kulübü olarak şu an için herhangi bir adayı desteklemiyoruz. Bütün kulüp başkanları ile konuşup Türk futbolu için en doğru isim üzerinde uzlaşmak istiyoruz. Ayrıca Mahmut Özgener'in de devam etmesi için çaba sarfedeceğiz. Biz tüm kulüplere eşit mesafede olan, kimsenin ismi üzerinde spekülasyon yapmayacağı bir kişinin futbolun başında olmasını arzu ediyoruz" şeklinde konuştuğu ifade edildi.

BAŞARI DİLEDİ

Bu arada Aziz Yıldırım'ın görüşmede Ünal Aysal'a başkan seçilmesi nedeniyle başarılar dilediği de bildirildi. Diğer taraftan Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan Fenerbahçe-Galatasaray Beko Basketbol Ligi final maçlarına gitmeyen Ünal Aysal'ın bugün Abdi İpekçi Spor Salonu'na geleceği bildirildi.

Bu haber toplam 1792 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.