1. HABERLER

  2. Unutamayacağınız anlar, unutamayacağınız mekanda Akalın Wedding Plaza
Unutamayacağınız anlar, unutamayacağınız mekanda Akalın Wedding Plaza

Unutamayacağınız anlar, unutamayacağınız mekanda Akalın Wedding Plaza

1937 yılında Ankara’da organizasyon hayatına merhaba diyen Akalın, büyük bir başarıya imza atarak bugün sadece Gölbaşı’nın değil tüm Türkiye’nin sayılı tesislerinden biri haline geldi.

A+A-

1937 yılında Ankara’da  organizasyon hayatına merhaba diyen Akalın, büyük bir başarıya imza atarak bugün sadece Gölbaşı’nın değil tüm Türkiye’nin sayılı tesislerinden biri haline geldi.
Hayatın en anlamlı gününde “EVET” demenin ayrıcalığını yaşatan Akalın Wedding Plaza, düğünlerinizin kusursuz olabilmesi için sizin yerinize her şeyi düşünüyor.

 

foto-galeri-ikon.20120111115552.jpg


Gölbaşı’nın tanıtımına da büyük ölçüde katkıda bulunan Akalın Wedding Plaza, kış mevsiminin yanı sıra yaz mevsimi geldiğinde çoktan düğün trendlerini belirleyen bir marka haline geldi ve ilk yılından itibaren düğün salonu mekanlarının zirvesine oturdu. Gazetelerin ve televizyonların da geniş yer ayırdığı Akalın Wedding Plaza, bankacılardan doktorlara, sporculardan, sanatçılara, siyasetçilerden bürokratlara kadar her kesimden insanın vaz geçilmez mekanı oldu.


1937 yılından itibaren Akalın Wedding Plaza’nın ünü Ankara sınırlarının çok ötesine geçti.  
Sadece Ankara’da değil Türkiye’nin dört bir yanında Akalın Wedding Plaza’nın kalitesi, eşsiz hizmeti ve muhteşem düğünleri ve eşsiz Mogan manzarası konuşulur oldu. Bakanlar, milletvekilleri, siyasetçiler, CEO’lar, ünlü yıldızlar düğün ve diğer yemekli organizasyonlar için Akalın’da soluğu alır hale geldi. Aynı dönemde yerli ve yabancı misafirlerin unutulmaz düğün törenleri için tercih ettikleri mekan da Akalın oldu.


Sadece eğlencenin değil lezzetli ve birbirinden eşsiz Türk ve dünya mutfaklarının örneklerini sunan Akalın  uluslararası iş toplantılarının yapıldığı, şirketlerin tepe yöneticilerinin yeni yol haritaları çizmek için ilham aldığı bir merkez haline gelerek konumunu iyice güçlendirdi.


2000 yıllarda Gölbaşı Akalın Wedding Plaza artık  tartışmasız Türkiye ve Ankara’nın en saygın, en kaliteli mekanları arasındaki yerini sağlamlaştırmış güçlü bir marka oldu. Aşk, zafer, sağlık gibi birçok kutlamanın yapıldığı, unutulmaz anıların yaşandığı bir mekan olarak tercih edildi.

Geçtiğimiz yıl Mogan Gölü kıyısınsda  yeni hizmete giren tesisi Gölbaşı Akalın Sport’ta Gölbaşı’nın yeni konsepti oldu. 80, 200, 250+500 kişilik salonları, modern dekorasyonu ve ışık efektleriyle Gölbaşı Akalın Sport özel günleriniz için sizi bekliyor.

Özellikle son 10 yılda Akalın’ın gücünü ve kalitesini perçinlediği, müşterilerine hep daha iyiyi sunmak için kendini geliştirdiği, yenilediği yıllar olarak tarihteki yerlerini aldı. Bugün Akalın Wedding Plaza ve yönetim ekibinin büyük özveriyle isletmekte olduğu lokomotif markası Akalın, Mogan Gölü manzarasıyla müdavimlerine keyif sağlamaya devam ediyor.
Gölbaşı’nın en fazla yabancı misafiri olan işletmelerinden biri olan Akalın Wedding Plaza, 75 yıldır misafirlerine duyduğu saygı ve gösterdiği önemle Gölbaşı ve Ankara’nın gönüllü turizm elçisi olma misyonunu da sürdürüyor.
 

Bu haber toplam 17622 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.