1. HABERLER

  2. Unutulmaz anlar Pembe Köşk'te yaşanır
Unutulmaz anlar Pembe Köşk'te yaşanır

Unutulmaz anlar Pembe Köşk'te yaşanır

Unutulmaz anlar Pembe Köşk'te yaşanır

A+A-

Pembe Köşk Balo Salonları, Ankara’nın denizi Mogan Gölü’nün yanı başında, park problemi olmayan, şehrin gürültüsünden uzak dev havuz başı alanıyla davetlerinizi büyüleyici bir seremoniye dönüşüyor. Gölbaşı’nın en seçkin mekanlarından biri olan Pembe Köşk Balo Salonları hizmet sektörüne girdiğinden beri yaklaşık 1000 kişilik kapasitesiyle, kaliteyi ön planda tutarak misafirlerine seçkin ve özel bir hizmet sunmayı arzuluyor. 

fotohaber.20120509140901.jpg

PEMBE KÖŞK YENİLENDİ

Pembe Kökş Balo Salonları, yenilenen mekanıyla Gölbaşı’nın yemekli-yemeksiz düğün, kına, nişan, sünnet, özel toplantı ve mezuniyet balosu törenlerinde misafirlerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Hizmetlerinde müşteri memnuniyetini ön plandan tutan Pembe Köşk Balo Salonları, ferah mekanı, güler yüzlü dinamik personeli, sürekli kendini yenileyen hizmet anlayışı ve her bütçeye hitap eden menü çeşitleri ile sektörün lideri olmayı hedefliyor.  

KONFOR ÖN PLANDA

Pembe Köşk Balo Salonları konuklarının mutlu günlerinde teknolojinin sunduğu olanaklarla her tür ayrıntıyı düşünüyor. Konuklar görselliğin büyüsünde masal gibi bir organizasyonda ağırlanıyor. Farklı dekorasyonuyla Pembe Köşk Balo Salonları hizmette kaliteyi, sürekliliği estetikle buluşturuyor. Pembe Köşk Balo Salonları, geniş ve klimalı mekanı, özel otoparkı, alternatif menü seçenekleri, modern mekan detayları, değişik müzik yelpazesi ile eğlenceyi doyasıya yaşayacağınız eşsiz bir mekan özelliği taşıyor.

SINIFINDA EN İYİSİ

Sınıfında en iyisi olma yolunda başarıyla ilerleyen Pembe Köşk Balo Salonları, çevresinden aldığı olumlu notlarla kaliteli çizgisinden ayrılmadan müşterilerine en iyiyi yaşatmak için kendini sürekli yenilemeyi de ihmal etmiyor. Gelenekleri günümüz koşullarına uyarlayan Pembe Köşk Balo Salonları, Kalite anlayışında ödün vermeden tüm yıl boyunca mutluluğunuza mutluluk katıyor.

 

Bu haber toplam 3085 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.