1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. VATANDAŞ AYAĞINA GELEN HİZMETTEN MEMNUN
VATANDAŞ AYAĞINA GELEN HİZMETTEN MEMNUN

VATANDAŞ AYAĞINA GELEN HİZMETTEN MEMNUN

Gölbaşı Belediyesi’nin İncek’te açtığı ek hizmet binası her gün yüzlerce kişiyi ağırlıyor. Merkeze inmek zorunda kalmadan belediye hizmetlerinden yararlanabilen vatandaşlar durumdan memnuniyetini dile getirirken, Başkan Ramazan Şimşek’e teşekkür etti.

A+A-

Gölbaşı ilçe merkezine nispeten uzak konumda bulunan, geçmiş dönemde belediye hizmetlerine yeteri kadar rahat erişemeyen ve yaklaşık 14 bin kişinin ikamet ettiği İncek, Tulumtaş, Koparan, Kızılçaşar ve Taşpınar mahallelerinde yaşayan vatandaşların, belediye hizmetlerinden daha hızlı şekilde yararlanabilmesi için Kızılçaşar Bulvarı’nda açılan İncek Ek Hizmet Binası vatandaşları ağırlamaya devam ediyor.

Şubat 2020’den bu yana hizmet veren binada vatandaşlar Zabıta Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Emlak Şefliği, Ruhsat Müdürlüğü, İmar Müdürlüğü, Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Nüfus Şefliği’nden kolayca hizmet alabiliyor.

‘Hizmeti halkın ayağına götürme’ anlayışıyla açılan ek hizmet binasında bulunan müdürlüklerden her gün yüzlerce kişi yararlanıyor.

Ek hizmet binasının açılmasıyla işlerini daha kolay ve hızlı bir şekilde hallettiklerini belirten vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirirken, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e teşekkür etti.

“Hizmetlerimizle örnek belediye olmaya devam edeceğiz”

Gölbaşı’nın her köşesine eşit ve adil bir şekilde hizmet götürmek için gece gündüz çalıştıklarını belirten Başkan Şimşek “ İncek’in en merkezi yerinde hizmete açtığımız ek hizmet binamızdaki müdürlüklerden 2020 yılından bu yana binlerce vatandaşlarımız hizmet aldı. Merkeze inmek zorunda kalmadan, zamandan tasarruf eden, hızlıca hizmet alan vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri mutlu ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Hizmetlerimizle örnek belediye olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 1078 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum