1. HABERLER

  2. Yabancı Öğrencilerden Başkan Duruay’a Ziyaret
Yabancı Öğrencilerden   Başkan Duruay’a Ziyaret

Yabancı Öğrencilerden Başkan Duruay’a Ziyaret

Yabancı Öğrencilerden Başkan Duruay’a Ziyaret

A+A-

Gölbaşı İnönü ilköğretim okulu’nun Avrupa birliği festivaller ve bayramlar konulu projesinin  davetlisi olarak Gölbaşı’na  gelen 4 ülkeden  toplam 26 öğrenci ve 10 öğretmen  Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ı  makamında ziyaret ettiler.

 Gölbaşı İnönü ilköğretim okulu’nun ‘Avrupa birliği Festivaller ve bayramlar konulu’ projesinin  davetlisi olarak Gölbaşı’na  gelen 4 ülkeden toplam 26 öğrenci ve 10 öğretmen ile birlikte proje ortağı olan İnönü ilköğretim öğrencileri ve öğretmenleri   Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ı  ziyaret ettiler. “Festivaller ve Bayramlar projesi ” kapsamında İngiltere,Slovenya, İspanya ve Polonya’dan  gelen ziyaretçiler Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a  projeleri hakkında bilgi vererek, Başkan Fatih Duruay’a ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ettiler.

Gölbaşı  Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı ve Gölbaşı Belediyesi  hakkında öğrencilere bilgi vererek, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Duruay öğrencilere;  “ Gölbaşı, Ankara’nın Gölleriyle ve göletleriyle ünlü bir İlçesi, ayrıca Gölbaşı’mızda her yıl Eylül ayında  Dünyaya tanıtımını yaptığımız Göller,Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliğini  yapıyoruz, diyerek Şenlik  hakkında öğrencilere bilgi verdi.Başkan Duruay öğrencilere keşke Eylül ayında yaptığımız şenliğimizde burada olsaydınız, sizler Gölbaşı  şenliğimizi yakından tanıma fırsatı bulurdunuz diye konuştu.

 

 Konuşmaların ardından Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay öğrencilere Gölbaşını tanıtan broşür ile hediyeler verdi.Öğrencilerden oluşan heyet daha sonra Mogan gölü üzerinde Gölbaşı Belediyesine ait gezi teknesi ile tekne turu yaptılar.

Bu haber toplam 2134 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.