1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Yakup Odabaşı'dan 'Rozetsiz Başkanlık' vurgusu
Yakup Odabaşı'dan 'Rozetsiz Başkanlık' vurgusu

Yakup Odabaşı'dan 'Rozetsiz Başkanlık' vurgusu

​​​​​​​CHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı Oyaca Mahallesinde Açılışa Katıldı

A+A-

Gölbaşı'nda seçim atmosferi hız kazanırken, CHP'nin belediye başkan adayı Yakup Odabaşı, Oyaca Mahallesi'nde gerçekleşen bir etkinliğe katıldı. Meclis üyesi adayı Naki Yükseker tarafından düzenlenen Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katılan Odabaşı, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Kalabalık bir grup tarafından coşkuyla karşılanan Odabaşı, konuşmasında "Rozetsiz başkan" vurgusu yaptı.

Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı, şehre daha önce yaptıkları hizmetleri ve Büyükşehir ile Hükümet desteği olmadan gerçekleştirdikleri çalışmaları anlatarak, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Gölbaşı'na yapılacak hizmetlerin daha da artacağını açıkladı.

Odabaşı, yaptığı açıklamada, "Gölbaşı'nda halkımıza daha önce gerçekleştirdiğimiz hizmetlerle, sıkıntıları dinleyip çözümler üreterek, büyük bir değişim ve dönüşüm yaşattık. Bu süreçte Büyükşehir ve Hükümet desteği olmadan da önemli işlere imza attık. 1 Nisan sabahı itibariyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın desteğiyle birlikte Gölbaşı'na yapılacak hizmetlerin daha da artacağını müjdelemek istiyorum" dedi.

Gölbaşı'nın sorunlarını çözmek ve ilçenin daha da gelişmesini sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Odabaşı, Yavaş ile iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti.

Bu haber toplam 1232 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.