1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Yatak Odası Modelleri Mobesko'da
Yatak Odası Modelleri Mobesko'da

Yatak Odası Modelleri Mobesko'da

Günün stresinin geride bırakıldığı, dinginliğin, huzurun, konforun evimizdeki yansıması olan yatak odaları, yenilenmenin, güzel bir güne başlamanın olmazsa olmaz uyku merkezi alanlarıdır.

A+A-

Yatak Odası Modelleri

 

Günün stresinin geride bırakıldığı, dinginliğin, huzurun, konforun evimizdeki yansıması olan yatak odaları, yenilenmenin, güzel bir güne başlamanın olmazsa olmaz uyku merkezi alanlarıdır. Bu yüzden yatak odalarında oluşan ambiyansın sizi rahat ettirmesi ve güvende kılması oldukça önemlidir. Kişisel tercihlerinizi son trendle birleştirebileceğiniz yatak odaları takımları ile evinizi mükemmel uyum yakalayan bir atmosfere çevirebilirsiniz.

Yeni sezonda özel tercihlerinizin, her zaman aranılan konforun ve huzurun, modern tasarım ayrıntıları ile harmanlandığını mobesko.com.tr adresini ziyaret ederek de öğrenebilirsiniz. Çeşitli marka ve modellerin var olduğu yatak odalarının binbir çeşidi ile MOBESKO, hem cebinizi yakmayacak fiyatlarla bütçenizi, hem de göze hitap eden modelleri ile kalplerinizi fethetmeye hazır.

 

Siz de Kocaeli’nin mobilya devi AVM’si Mobesko’yu ziyaret edin, modern yatak odalarından klasik yatak odaları takımlarına her türlü model ve renkle karşılaşın. Unutmayın, yatak odalarımız, evlerimizde kişiselleştirdiğimiz en çok vakit geçirdiğimiz alanlardır. Yatak odası takımlarını oluşturan şifonyerden tutun, gardıroplara, komodinlere, yatak başlarına kadar dekoratif ürünlerin tamamında MOBESKO’nun harika yatak odası takımları, sizi stil sahibi olmaya çağırıyor.

 

Yatak odası takımlarında yalın ve şık çizgilere önem veren tüketiciler için, kumaşın, net dokunuşların etkisi oldukça büyüktür. İşlevsellikle çağdaş bir tasarımın harmanlanmasını yatak odalarında hissetmek isteyenler için renk kombinlerinin başarılı bir şekilde entegre edilmesi, Mobesko’nun başarılı mağazalarının çizgileri olarak karşımıza çıkmakta. Yatak odalarında şıklıktan öte dokuların, kumaşın, yatak başlığının, size huzur veren bir ambiyansa sahip olmasının ve gardırobunun kullanışlı olmasının da alışveriş yapmak için sebepleri fazladır. Tüm bu seçenekleri göz önünde bulundurduğunuzda hem bütçenize uygun hem de göze hitap eden birçok yatak odası takımı ile karşılaşabilmekteyiz.

 

Mobesko’nun yatak odası takımları bulabileceğiniz mağazalarında şöyle bir ayrıntı ile karşı karşıya kalırsınız. Doku ile sanatkârın buluşma noktasında, sizin istekleriniz için çalışan insanların varlığını kolaylıkla görebilirsiniz. İnce el işçiliğinden tutun da avangart yatak odası takımlarına kadar birçok seçenekle gönül rahatlığı ile göz göze gelebilir, bu durumu evlerinize kadar taşıyabilirsiniz.

Günümüz teknolojisini yakın takip eden firmalar topluluğu olan mobilya AVM’si MOBESKO, doğadan ilham alan form ve dokularla tüketicilerin isteklerini birleştiriyor ve benzersiz yatak odası tasarımları için siz değerli kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Yeni sezon tasarımları, teknolojik gelişim ve değişimleri takip ederek hızla oluşuyor ve endüstriyel parça ve teknik detayların tümü hayal güçleri ile birleşip, ortaya sezona hazır harika tasarımlı yatak odası takımları çıkıyor. Bilgisayar ortamı ve geliştirilen tasarım programları sayesinde de özel tasarımların, farklı tarzların gelişmesine destek olur.

 

Siz de yatak odası takımları ile ilgili tüm ihtiyaçlarınızı mobesko.com.tr'yi ziyaret ederek fikir edinebilir, yerimize gelerek size destek olacak müşteri temsilcileri ile ihtiyaçlarınıza uygun ürünlere sahip olabilirsiniz.

 

2018 yatak odası modelleri, her tarza ve bütçeye uygun bir şekilde evlerimizi süsleyebilir. Ama biz insanoğlunun şu tasarım gözü yok mu? İlk ürün alışverişinde baktığımız ilk şey fiziksel güzellik… Bazı zamanlar yatak odası takımının güzelliğine aldanıp, kullanışlı olmasıyla asla ilgilenmeyiz. Belirli bir süre geçtikten sonra ise gardırobun yetersiz oluşu, mobilyaların kalitesizliği, yatak odası takımının konforsuzluğu gibi ilk başta küçük görülen sorasında büyüyen şikayetlerle değişim yoluna gidersiniz. Fakat gelin görün ki bir yatak odasını hop deyince değiştiremezsiniz. Bu yüzden ilk alındığında görünüşe kalbinizi vermeden önce kapasitesi, büyüklüğü, gardırobun kalitesi ilk ilginizi çeken ve araştırmanız gereken özellikler olmalıdır.

 

2018 yatak odası modellerinde genellikle gördüğümüz ahşabın estetiği, mobilyalara yansımış. Doğal ahşabın sahiplik hissiyatı uyandıran derin ve güçlü etkisiyle yatak odalarını etkisi alan bir tarz olarak dikkat çeken yatak odası takımları, dilediğiniz kapasite ve fiyatlarla Mobesko’da karşımıza çıkıyor. Dış görselliğin başarılı olmasından ziyade işlevsellikle üretimlerini tamamlayan, son tüketiciye sunan Mobesko'da kaliteli ürünleri dilediğiniz tarz ve renkte bulma şansına sahipsiniz.

 

Yatak odalarında kullanacağınız mobilyalarda dikkat etmeniz gereken diğer altın kurallardan bir tanesi ise ölçülerdir. Bu çoğu evde çok sık rastalanan sorunlardan bir tanesidir. Yatak odası takımlarının kullanışlı olması ve tasarımlarının da göze hoş gelmesi sebebiyle ölçüleri belirli standartlar dâhilinde üretilen yatak odası takımlarında ölçü yakalamak biraz zor. Bu yüzden de yatak odası karyolası, şifonyer, komidin gibi ürünlerin ölçülerine dikkat edip, ürünü satın aldığımızda hem odamıza yatak odası takımı iyi bir şekilde yerleştirmiş oluruz, hem de dekorasyonda yatak odasının başarılı ambiyansını yakalarız.

 

2018 yatak odası takımlarında eğer belirli bir model aklınızda varsa veya başka arayış içindeyseniz binbir çeşitin var olduğu Mobesko’nun renkli dünyasıyla tanışabilirsiniz.

 

Ayrıntılı bilgi ve birçok seçenek için mobesko.com.tr

 

 

Bu haber toplam 10406 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.