1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. YEREL SEÇİM ORHAN ŞAHİN’E EMANET
YEREL SEÇİM ORHAN ŞAHİN’E EMANET

YEREL SEÇİM ORHAN ŞAHİN’E EMANET

Gölbaşı'nın siyasetine damga vurmuş isimlerden birisi olan Orhan Şahin Genel Merkezdeki üst düzey görevinden istifa edip, yerel seçimlerde zafer kazanmak için BBP İlçe Başkanlığı görevini aldı

A+A-

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala siyasi partiler de hazırlıklarını sürdürüyor. Gölbaşı’nda 2 yıldır BBP Gölbaşı İlçe Başkanı olarak görev yapan Hakan Lale, belediye meclis üyeliği aday adaylığı için ilçe başkanlığından istifa etti.

EFSANE BAŞKAN GERİ DÖNDÜ
Hakan Lale’nin istifasının ardından Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi tarafından Gölbaşı BBP İlçe Başkanlığı görevine Orhan Şahin atandı.

BBP YEREL SEÇİME ÖNEM VERİYOR

Gölbaşı’ndaki yerel seçimde oldukça iddialı olan ve seçimlere Gökhan Koçak’ı başkan aday olarak göstermesi beklenen Büyük Birlik Partisi oldukça zorlu geçecek seçimde Orhan Şahin gibi tecrübeli bir ismi atayıp, ilçede yapılacak olan yerel seçimlere  ne kadar önem verdiğini de göstermiş oldu.

YEREL SEÇİM ORHAN ŞAHİN’E EMANET

İlçemizde uzun süredir siyaset yapan ve Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi Disiplin Kurulu Üyesi  olarak görev yapan Orhan Şahin  bu görevinden ayrıldıktan sonra yerel seçimlere iddialı olarak hazırlanan Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi tarafından Gölbaşı İlçe Başkanı olarak yetkilendirildi.

ŞAHİN’DEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Orhan Şahin'in BBP Genel Merkez’deki Genel Merkez Disiplin Kurulu üyeliğinden feragat ederek,  Gölbaşı İlçe Başkanlığı görevini kabul etmesi  Büyük Birlik Partisinin Gölbaşı’ndaki seçimlerde iddiasını ortaya koyması açısından son derece önemli bir gelişme oldu.

Merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile yol ve dava arkadaşlığı yapmış olan Gölbaşı’nın tanınmış iş adamlarından Orhan  Şahin’in, BBP Gölbaşı İlçe Başkanı olması ile birlikte yerel siyasetin bu hafta daha da hareketleneceği ve sürpriz sonuçlara hazır olunması gerektiği yorumları siyasi çevrelerce yapılmaya başlandı.

 

 

Bu haber toplam 2223 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.