1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Yusuf Aksakal'dan dikkat çeken paylaşımlar
Yusuf Aksakal'dan dikkat çeken paylaşımlar

Yusuf Aksakal'dan dikkat çeken paylaşımlar

Eski CHP İlçe Başkanı Yusuf Aksakal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekti.

A+A-

CHP'nin Gölbaşı İlçe Başkanı Yakup Odabaşı'nın adaylığının kesinleşmesiyle birlikte parti içinde hareketlilik artarken, parti içi dinamiklerde yaşanan bazı gerginlikler dikkat çekiyor. Eski CHP İlçe Başkanı Yusuf Aksakal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekti.

Aksakal, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarda, bazı CHP Gölbaşı İlçe yöneticilerinin belediye meclisi aday adayı olan isimleri açıklayarak taraflarını belli ettiğini belirtti. Aksakal, bu süreçte görevlerini bilinçli bir şekilde yerine getirmeleri gerektiğini vurgulayarak, adil olunması gerektiğini dile getirdi. Akrabalık ilişkisi veya arkadaşlık ilişkilerinin sürecin adil yürütülmesine kurban edilmemesi gerektiğini ifade etti. Aksakal, "Bu seçim alınmalı" diyerek önemli bir mesaj verdi.

Aksakal ayrıca bir başka paylaşımında ise "Koltukları babalarının malı sananlar, CHP olduğu için hepimiz siyasette var olduk. CHP olmadan yok olacağınız kesindir." diyerek, parti içindeki kimi isimlerin koltuklarına hakim olma iddiasını eleştirdi ve partinin öneminin altını çizdi.

Bu açıklamalar, CHP'nin Gölbaşı İlçe örgütünde yaşanan iç dinamikleri ve aday belirleme sürecindeki hassasiyetleri gözler önüne seriyor. Parti içindeki bu tür tartışmaların seçim sürecini etkileme potansiyeli olduğu da göz önünde bulundurulmalıdır.

Bu haber toplam 1734 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.