1. HABERLER

  2. 2015-2016 eğitim öğretim yılı sona erdi
2015-2016 eğitim öğretim yılı sona erdi

2015-2016 eğitim öğretim yılı sona erdi

Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı 2015-2016 eğitim-öğretim yılının sonun da bir mesaj yayınladı

A+A-

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı 17 Haziran 2016 Cuma günü itibariyle (Bugün) 33.160 öğrencimizin karnelerini almasıyla sona erecektir. 
 

Geleceğimizin Teminatı Sevgili Öğrencilerimiz,
Bütün bir yılın yorgunluğunu verimli bir tatil ile atmak en büyük hakkınızdır. Ancak unutmayınız ki dinlenmek sadece boşa vakit geçirmek demek değildir. Mutlaka bir tatil programı hazırlamalı, ders çalışmayı ihmal etmemeli, konu tekrarı yapmalı, yeni konulara çalışmalı ve bol bol kitap okumalısınız. Bunların yanında, tatil programına, sevilen ve yararlı televizyon programlarını izlemeyi, arkadaşlarınızla bir araya gelip ortak aktiviteler yapmayı, hobilerinize daha çok zaman ayırmayı da eklemelisiniz. Ancak; tüm bunları yaparken ölçülü davranmak gerektiğini unutmayınız. Notları düşük olan öğrencilerimiz, sizler tatille birlikte, sıkı bir çalışma programı yapmalı ve öğretmeninize danışarak eksik olduğunuz konular hakkında yönlendirme istemelisiniz. 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı sonu itibari ile İlkokulu bitirip, Ortaokula devam edecek ve Ortaokulu tamamlayıp Ortaöğretim okullarına (Liseye), yani bir üst kademedeki eğitim kurumlarına devam edecek öğrencilerimize ile Ortaöğretimi tamamlamış LYS sınavına girecek ve Üniversiteye devam edecek öğrencilerimize yolunuz açık olsun diyor, başarılar diliyorum. 
Kıymetli Anne ve Babalar,
Karneler çocuklarınızın nasıl bir insan olduğunu değil, onların okul derslerindeki durumlarının nasıl olduğunu ortaya koyan belgelerdir. Çocuklarınızdan beklediğiniz başarı gerçekleşmemiş olabilir. Onların düşünce ve isteklerini dinleyerek hoşgörü, sevgi ve sabırla değerlendirdiğinizde sizi ve çocuklarınızı mutlu edecek sonuca daha kolay ulaştığınızı göreceksiniz. Çocuklarımızla yakından ilgilenerek onlara gereken desteği ve güveni verdiğimiz ölçüde hayatta daha başarılı olacaklar. Tatili çocuklarınızla daha fazla vakit geçirmek için iyi bir fırsat olarak değerlendirmek gerekir. 
Değerli Öğretmen Arkadaşlarım,
Yetişen neslimizde en büyük pay ve başarı size aittir. Bir yıl boyunca çocuklarımızın eğitimine önemli katkılar sağladınız. Teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin hiçbir yenilik veya gelişme eğitimdeki yerinizi alamayacaktır. Sorumluluk bilinci ve büyük özveriyle gerçekleştirdiğiniz çalışmalar sebebiyle sizleri kutluyorum. 
Bu düşüncelerle okullarda öğrencilerimizi emanet ettiğimiz tüm yönetici ve öğretmenlerimize, eğitimde en büyük yardımcılarımız arasında yer alan okul aile birliği yönetici ve üyelerine, kıymetli velilerimize teşekkür ediyor, çocuklarımızın tatilini sağlık, mutluluk ve huzur içinde geçirmelerini diliyorum.


Hayrettin BALCI 
İlçe Milli Eğitim Müdürü

 

Bu haber toplam 3162 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.