1. HABERLER

  2. Adam Gibi Adam İsmail Altunsaray
Adam Gibi Adam İsmail Altunsaray

Adam Gibi Adam İsmail Altunsaray

Gölbaşı Belediye’sinin düzenlediği Neşet Ertaş’ı anma gecesinde sahne alan, küçük yaşlardan bu yana saz ve ses sanatçılığı ile alaylı olarak yetişen

A+A-

Gölbaşı Belediye’sinin düzenlediği Neşet Ertaş’ı anma gecesinde sahne alan, küçük yaşlardan bu yana saz ve ses sanatçılığı ile alaylı olarak yetişen ve eğitimini de bu yönde tamamlayarak müziğe duyduğu sevgisini taçlandıran İsmail Altunsaray ile Gölbaşı Son Gaste olarak özel bir röportaj yaptık.

Kırşehir doğumlu olan ve kendisine Çekiç Ali, Hacı Taşan, Muharrem Ertaş ve Neşet Ertaş gibi isimleri feyz alan Altunsaray, mütevazi kişiliği ile ön plana çıkan sanatçılar arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Gölbaşı Son Gaste Genel Yayın Yönetmeni Özcan Aydoğdu’nun yaptığı özel röportajda kendisini Neşet Ertaş’ın veliahdı olarak gösterilmesine katılmadığını söylerek; “kimse Neşet Ertaş’ın veliahdı olamaz. Pirimizin yeri doldurulamaz. Biz onun çizdiği yoldan kendi sitilimiz ilerlemeye devam edeceğiz.” Dedi.

Neşet Ertaş’ı ‘yaratıcılıkta son nokta’ olarak tarif eden Altunsaray, böyle bir gecenin düzenlenmesinde Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’na ve emeği geçen herkese teşekkür ederek, Gölbaşı halkına Büyük Usta’yı unutmamalarından dolayı duyduğu memnuniyetini iletti.

Bu haber toplam 6076 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum