1. HABERLER

  2. AK Partililer meclisi terk etti
AK Partililer meclisi terk etti

AK Partililer meclisi terk etti

Gölbaşı Belediyesi Haziran ayı ikinci meclis toplantısına AK Partililerin protestosu damgasını vurdu

A+A-

 Gölbaşı Belediyesi Haziran ayı ikinci meclis toplantısına AK Partililerin protestosu damgasını vurdu. Başkan Odabaşı ve ekibi 20 dakika sonra meclise gelince AK Partili meclis üyeleri salonu terk ederek meclise katılmadılar.

Gölbaşı Belediye Meclis toplantısı yine bir protestoya tanıklık etti. Haziran ayının ikinci meclis toplantısına Başkan Odabaşı’nın ve MHP’li Belediye Meclis Üyelerinin 20 dakika geç kalmasına AK partililer tepki gösterdiler. AK partililer tepkilerini meclis salonun terk ederek gösterdiler.

MHP’den istifa ederek bağımsız meclis üyesi olan Yüksel Özbek’te AK Partililerle birlikte hareket etti. AK Partililerin protestosuna katılan Özbek’te meclis salonunu terk edenler arasındaydı.

CHP’li Meclis Üyelerinin Tandoğan’da ki CHP mitingine katılacak olmaları nedeniyle mecliste olmamaları sonucu MHP’li belediye zor anlar yaşadı. MHP Meclis Üyesi Ali Atsız da mecliste olmayınca MHP’liler Atsız’ı apar topar meclise çağırdı. AK Parti ve CHP’lilerin yer almadığı meclis Ali Atsız’ın son anda meclise gelmesi ile yeterli çoğunluğu sağlayabildi.

AK Partililerin meclisi protesto etmesine tepki gösteren Başkan Odabaşı da ‘Biz Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde 1-2 saat bekliyoruz. Burada 20 dakika bekleyemediler. Toplantı için yeterli sayımız var. Problem yok’ diyerek protestoyu kınadı.

 

 Ayrıntılar gelecek…

Bu haber toplam 1759 defa okunmuştur
Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.