1. HABERLER

  2. Aktay:'Biz Büyükşehir'den memnunuz'
Aktay:'Biz Büyükşehir'den memnunuz'

Aktay:'Biz Büyükşehir'den memnunuz'

Gölbaşı Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Aktay, 'STK’lar Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirdi' şeklinde çıkan haberlere tepki gösterdi.

A+A-

 

Gölbaşı Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Aktay, 'STK’lar Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirdi' şeklinde çıkan haberlere tepki gösterdi. Aktay, toplantıda Büyükşehir Belediyesi’nin adının bile geçmediği ifade ederek, haberde geçen detayın gerçeği yansıtmadığını söyledi. 

Gölbaşı Belediyesi, Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri ile geçtiğimiz günlerde iftar yemeğinde bir araya geldi. Yerel bir gazetede toplantının detaylarının yayınlanmasının ardından Gölbaşı Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Aktay, haber detayına tepki gösterdi ve Büyükşehir Belediyesini o toplantıda adının dahi geçmediğini kaydetti. Aynı zamanda Ak Parti İlçe Başkanlığına adayda olan Mehmet Aktay, haberde geçen detayın aksine Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduğunu kaydederek “Kooperatif olarak biz Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından memnunuz ve Gölbaşı’na yapılan hizmetlerin sadece asfaltla kalmadığını da biliyoruz.” dedi.

 

Bu haber toplam 2176 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum