1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Arkadaşlarıyla Facebook'tan helalleşip intihar etti
Arkadaşlarıyla Facebook'tan helalleşip intihar etti

Arkadaşlarıyla Facebook'tan helalleşip intihar etti

"Millet herkes hakkını helal etsin" notunu yazdıktan sonra av tüfeği ile intihar etti.

A+A-

Bolu'nun Göynük İlçesi'nde, belirlenemeyen bir nedenle bunalıma giren 23 yaşındaki Orhan Gürsel, Facebook'taki sayfasına, "Millet herkes hakkını helal etsin" notunu yazdıktan sonra başına dayadığı av tüfeğini ateşleyerek intihar etti.

HERKES HAKKINI HELAL ETSİN

Göynük'ün Çatacık Köyü Tabaklar Çiftlik Mahallesi'nde oturan Orhan Gürsel, önceki gün akşam saatlerinde, çalıştığı tavuk şirketine ait soğuk hava deposundan çıkarak evine gitti. Gürsel, saat 22.28'de Facebook'taki kişisel sayfasının paylaşıma açık duvarına, "Büyük acılara tutuştuğum gün çok uzaklarda da olsan yine gel. Bu öldürecesine sevdiğine gel. Ne olur tanrıya kavuştuğun gün beni unutma" yazdı. Orhan Gürsel, bir dakika sonra da ikinci ileti olarak, "Millet herkes hakkını helal etsin" yazdı. Gürsel daha sonra kafasına dayadığı av tüfeğini ateşledi.

ARKADAŞINI ARADI

Orhan Gürsel'in, Facebook'taki, "Millet herkes hakkını helal etsin" yazılı iletisinin altına arkadaşları, "Ne o lan intihar mı ediyorsun?", "Oğlum Orhan benden habersiz ölüyor musun yoksa", "Ne oldu Orhan yoksa ölecen mi" diye yorum yaptı. Orhan Gürsel iddiaya göre, bir arkadaşını telefonda arayarak intihar edeceğini söyledi. Bunun üzerine arkadaşı, Erhan Gürsel'i arayarak kardeşinin intihar edebileceğini söyledi. Eve giden ağabeyi, kardeşini kanlar içerisinde buldu. Mudurnu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Orhan Gürsel, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Orhan Gürsel'in cesedi Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu haber toplam 1586 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.