1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Aydınlar: Paper Moon dönemi bitti
Aydınlar: Paper Moon dönemi bitti

Aydınlar: Paper Moon dönemi bitti

TFF'nin yeni başkanı Mehmet Ali Aydınlar, artık federasyonun sosyetik yerlerden değil İstinye'den yönetilceğini açıkladı

A+A-

Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, TRT Spor'da 'Basın Tribünü' programı sonrası gazetecilere önemli açıklamalar yaptı. İşte Aydınlar'ın büyük yankı bulacak sözlerinin satır başları..

EVDEN İŞE İŞTEN EVE GİDERİM

Türk futbolunda Paper Moon ve İstinye Park Masa dönemi bitti. Beni hiç bir akşam dışarıda göremeyeceksiniz, çünkü ben evden işe, işten de çıkar eve giderim.

YABANCI KONUSU

Yabancıda sınırsız sözleşme olacak. Kulüplerimiz yine 6 sahada, 2 kenarda, 2 tribünde futbolcu bulundurabilecek. Sezon başlarken 10 kişilik liste verecekler. Bu sayının üstündeki sözleşmeli yabancıları Avrupa Kupası maçlarında oynatabilecekler. Devre arası yine 10 kişilik bir liste verip ilk listeyi değiştirme, dışarıdaki futbolcuyu kadroya alma şansları olacak.

İLK SÖYLEYEN DİLMEN OLDU

Göreve ben talip olmadım, bu konuda talepler geldi. İlk teklifi bana getiren 4 kulüptü ama bunu ilk söyleyen Londra'da Şampiyonlar Ligi final maçında Rıdvan Dilmen oldu. 'Futbol Federasyon Başkanlığı size çok yakışır' demişti. Ben de 'Nereden çıkarıyorsun? Hiç düşünmüyorum' demiştim.

BAŞBAKAN TEBRİK ETTİ

Başkanlığa aday olmaya karar verince Sayın Başbakan Erdoğan'la görüştüm. Adaylığımı açıklayınca da seçilince de arayıp tebrik etti. Sanıyorum ki Başbakanımız'ın bu konuda olumlu şeyler yapacağıma inancı var. Çünkü ben her yaptığım işin iyisini, mükemmelini yaparım.

FENERBAHÇE'NİN KAYIRMACILIĞA İHTİYACI YOK

Şu an Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı'yım. Günün birinde neden Fenerbahçe Başkanlığı da olmasın? Alacağımız kararlarla Fenerbahçe camiasından tepki alacağımı düşünmüyorum. Bu camia benim ne kadar adil, dürüst olduğumu bilir. Fenerbahçe kulübünün kayırmacılığa ihtiyacı yoktur.
Herkes kendi işini yapacak. Ben federasyonu yöneteceğim, onlar da kendi kulüplerini. Bir tek Sadri Şener Bey'den isim istedim, problemi de onlarla yaşıyorum. Tepkisi biraz duygusal. Hiddink ve Ersun Yanal görüşmüyorlarsa, bu bir yanlış. Bağ kurulmalı. Ben bunu sağlarım.

EGEMENOĞLU KALACAK

Aydınlar Ankaraspor gelişmeleriyle ilgili şu değerlendirmeleri yaptı: "Ankaraspor konusu için Melih Gökçek ve Ahmet Gökçek ile bir araya geldik. Karşılıklı mutabakat sağladığımız konuları yerine getirince Ankaraspor davasını geri çekecek." "Ankaraspor yöneticilerine Yunus Egemenoğlu istifa edecek diye söz vermedim. Yunus Bey önemli hukukçu ve yönetim kurulumuzun önemli bir üyesi. Başka şartlarda anlaştık. Karşı tarafın da şartlara uymasını bekleriz. 12 milyon TL konusunda anlaştık. Ankaraspor BankAsya 1. Lig'den başlayacak." "Yönetim Kurulu'ndaki arkadaşlarım bir kısmının halen hangi takımı tuttuğunu bilmiyorum. Hakan Kınık için 'Bu da F.Bahçeli' dediler. Gazetelere bakıyorum; yöneticilerin tuttuğu takımları yazmışlar. Hakan için "G.Saraylı" yazıyor. Böyle görevlere geldiğinizde o formaları üzerinizden çıkartmak zorundasınız."

Bu haber toplam 1331 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.