1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ayşenur Arslan ile Altaylı'nın fotoğraf kavgası
Ayşenur Arslan ile Altaylı'nın fotoğraf kavgası

Ayşenur Arslan ile Altaylı'nın fotoğraf kavgası

Ayşenur Arslan ile Fatih Altaylı'nın fotoğraf atışması devam ediyor.

A+A-

Habertürk'ün dün sürmanşetten ve Spor ekinde tam sayfa olarak verdiği fotoğrafları sızdıran polis dün akşam saatlerinde savcılık kararıyla gözaltına alınmıştı.

KAVGAYI AYŞENUR ARSLAN BAŞLATTI

Dün Medya Mahallesi programında Muharrem Sarıkaya'yı konuk eden Ayşenur Arslan, Aziz Yıldırım'ın fotoğrafını yayınlayan Habertürk'e yönelik: "Böyle bir fotoğrafın yayınlanması ne etiktir, ne yasaldır, ne vicdana sığar. Bu hakikaten çok mahrem kalması gereken bir şey. Çok ağır bir şey bu. Sadece insanı değil, hukuk etiği ve pekçok bakımdan yanlış'' eleştirisinde bulunmuştu.

ALTAYLI: KİMSE KIZMASIN

Ayşenur Arslan'nın bu iddialarına Habertük gazetesindeki köşesinden yanıt veren Altaylı: "Kimse kızmasın. Hele hele onun bunun evinin salonuna kadar girip gizli kamerayla kovalayanlar, 28 Şubat sürecinde servis edilen görüntüleri televizyonlarda döndüre döndüre yayınlayanlar hiç!" sözleriyle karşılık verdi.

AYŞENUR YAZICI GERİ ADIM ATTI

İkili arasındaki fotoğraf atışması bununlada sınırlı kalmadı. Fatih Altaylı'nın yazısına bugünkü programından yanıt veren Ayşenur Arslan şu ifadeleri kullandı: "Dün ekrana bir fotoğraf geldi. Bugün Altaylı son derece nazik bir şekilde adımı vermeden 'bu fotoğraf nasıl yayınlanır diye' soranlara, kendi gerekçelerini sıralıyarak yanıt veriyor.  Ben bu fotoğraf nasıl yayınlanır demedim. Benim derdim medyaya yapılan polis servisi demiştim, üstelik Muharrem Sarıkaya'nın sözünü bir kaç kez kesmek pahasına söyledim bunu. Benim de önüme gelse bu fotoğraf ben de kafamı vura vura yayınlardım'' 

Bu haber toplam 1852 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.