1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Bağcılar'da üzerine beton dökülmüş ceset bulundu - Foto
Bağcılar'da üzerine beton dökülmüş ceset bulundu - Foto

Bağcılar'da üzerine beton dökülmüş ceset bulundu - Foto

Bağcılar'da, bir binanın bodrum katındaki dairenin mutfak tezgahı altına gömülmüş erkek cesedi bulundu.

A+A-

Bağcılar'da bir binanın bodrum katındaki dairenin mutfak tezgahı altında, üzerine beton dökülmüş erkek cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 1 yıl önce tutulan Demirkapı Mahallesi Berrak Sokak'taki 3 katlı binanın bodrum katındaki daire, kira borcunun birikmesi üzerine ev sahibi Cemal Çengel tarafından boşaltılmak istendi. Çengel, evi boşaltması için telefonla ulaştığı kişinin gelmemesi üzerine, akşam kapıyı kırarak daireye girdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...

Evdeki 2 çekyat ve halıyı dışarı atarak, temizlik yapmak isteyen Çengel, dikkatini çeken mutfak tezgahının altındaki sonradan yapılmış betonu kırınca, çöp poşeti içinde halıya sarılmış halde dik olarak gömülmüş bir ceset gördü.

CESET TANINMAYACAK HALDE

Çengel'in haber vermesi üzerine gelen polis ve savcı, üzerinde herhangi bir kimliğe rastlanmayan cesedin tanınmayacak hale geldiğini belirlendi. Olay Yeri İnceleme Ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Cesedin, yaklaşık 6 ay önce polise kayıp başvurusu yapılan 26 yaşındaki Erdal Demir'e ait olabileceği ihtimali üzerine, Demir'in yakınları da olay yerine geldi. Çürümeye başlayan cesedin yaklaşık 5-6 ay önce gömüldüğü sanılıyor.

"BİZ ZATEN ŞÜPHELENİYORDUK"

Uzun zamandan beri sokağa kötü bir kokunun yayıldığını söyleyen mahalle sakinlerinden Emel Amanet, ''Biz buradaki insanlardan zaten şüpheleniyorduk. Kimseyle konuşmuyorlardı. Arada bir gelip giderlerdi. Ev sahibi 'Eşyalarınızı alın' diye telefon açmış. Gelen olmayınca da temizlik yapmak için kapıyı kırıp içeri girdi. Mutfak tezgahının altındaki beton kırılınca çöp poşeti içinde ağzı sıkıca bağlanmış, halıya sarılı ceset ortaya çıktı'' şeklinde konuştu.

Polis merkezinde ifade veren Çengel, sorgulanmak üzere Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekiplerinin, Demir'in ev arkadaşı olan ve ismi öğrenilemeyen Adanalı bir kişiyi aradığı bildirildi.

Bu haber toplam 2203 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.