1. HABERLER

  2. Çağatay: Gölbaşıspor'u biz finanse ediyoruz
Çağatay: Gölbaşıspor'u biz finanse ediyoruz

Çağatay: Gölbaşıspor'u biz finanse ediyoruz

Gölbaşıspor yönetimi yerel basınla bir araya gelerek, birçok konuya açıklık getirdi.

A+A-

Gölbaşıspor yönetimi yerel basınla bir araya gelerek, birçok konuya açıklık getirdi.  Ak Parti’de siyasi kriz yaratan Gölbaşıspor’da eleştiri oklarına hedef olan Doğan Çağatay ise eleştirilere “Bu takım Gölbaşı’nın takımı olacak. Bizler siyasi kimlikle değil, sosyal kimliğimizle buradayız” sözleriyle yanıt verdi.

Haber Özcan Aydoğdu

Gölbaşıspor Kulüp Başkanı Erkan Özbey, Onursal Başkan Doğan Çağatay, yönetim kurulu üyesi Hürriyet Ergezer ve diğer yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda konuşan Gölbaşıspor Başkanı Erkan Özbey “Hedefimiz gençleri kötü alışkanlıklarından korumak ve spora yönlendirmektir” dedi.

KULÜBÜN İSMİ BİR KEZ DEĞİŞTİ

Özbey açıklamalarına şöyle devam etti;

Biz sadece bir kere isim değiştirdik. Ben Pursaklar spor iken bu kulübü satın aldım. Daha sonra da Kızılcahamamspor olarak adını değiştirdim. Kulübü de satmayı düşünmüyorum. Bizim işimiz futbol. Biz  futbol üzerinden kazanıyoruz.

BABAMIZIN HAYRINA GÖLBAŞI’NA GELMEDİK

Babamızın hayrına Gölbaşı’na gelmedik. Gölbaşı’nda spor yapacak, futbol oynanacak olanak ve tesisler mevcut. Kulüp olarak hedefimiz gençleri kötü alışkanlıklarından korumak ve spora yönlendirmektir. Gölbaşıspor 3-5 sene içerisinde ciddi bir platforma oluşturabilir, hatta Süper Lig’de bile mücadele edebilir.

BELEDİYESPORLA KULVARLARIMIZ FARKLI

Gölbaşıspor bu ilçeye mal olmuş bir takım. İsteseydik bu takıma kendi ismimizi bile koyardık ama biz Gölbaşıspor ismini verdik. Bizim belediye sporla kulvarlarımız farklı. Sonuçta biz biriz. Belediyespor ve Gölbaşıspor diye ayırmak yanlış olur. Gölbaşıspor, Belediye sporun amatör futbolcuları için bir hedeftir.

KULÜP KENDİ KENDİNİ ÇEVİRİYOR

Kulübümüzün belli başlı ciddi giderleri var. Bu giderlerimizi, kulübün TFF, Spor TOTO ve sponsorluk gibi yerlerden gelen gelirleriyle kapatıyoruz. Eksiklerimizi de yönetim kurulu üyelerimiz gideriyor.

Kulübün onursal Başkanı Doğan Çağatay ise açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

30 YILDA PROFESYONEL OLAMADIK

Biz Gölbaşı olarak 30 yıldır bir profesyonel ligde bir  takım oynatamadık. Amatör takımızın profesyonel olmasına 30 yıl bile yetmedi. Biz bu takımı Gölbaşı’na kazandırdık. Hedefimizde bu takımı Gölbaşı’nın öz malı yapmak.

GÖLBAŞI’NA KATKISI OLACAK

Gölbaşıspor’un 2.ligde olması nedeniyle maçlar televizyonlardan canlı yayınlanacak. Gölbaşı’nın da bir reklamı olacak. Oynayacağımız takımların taraftarları Gölbaşı’na gelecek ve ilçe ekonomisine de büyük bir katkıda bulunacak.

BU TAKIMIZ BİZ FİNANSE EDİYORUZ

Biz bu takımı getirirken Belediye Başkanımızla da konuştuk. Başkanımızda bu işe keyifle bakıyor. Başkanımız “Bizden herhangi bir maddi talepte bulunmayacaksanız getirin” dedi ve biz de bu takımı Gölbaşı’na kazandırdık.  Biz Gölbaşılı işadamları olarak bu takıma destek çıkıyoruz ve finanse ediyoruz. Gölbaşı halkı da bu takıma sahip çıkmalıdır.

SİYASİ KİMLİĞİMİZLE DEĞİL, SOSYAL KİMLİĞİMİZLE BURADAYIZ

Bu takım Gölbaşı’nın takımı olacak. Bizler burada siyasi kimliğimizle değil, sosyal kimliğimizle buradayız. Amatörde bugüne kadar belediyenin rengine göre takım vardı. Geçmiş dönemlerde bunu hepimiz yaşadık ve gördük. Burada Ak Partilisi de, CHP’lisi de, MHP’lisi de olacak. Sporda siyaset olmaz.

PROFESYONEL LİG BENİM HAYALİMDİ

Yönetim kurulu üyesi Hürriyet Ergezer'de, hep Gölbaşı'nın profesyonel ligde olması hayali kurduğuna dikkat çekerken "Ben sporu seven futbola aşık birisiyim. Hep hayalimde Gölbaşı'nın profesyonel ligde oynaması vardı. Şimdi bu hayal gerçekleşti ve bizim gib insanlara da buna destek olmak düşer. Yönetim kurulunda olup olmamam önemli değil, ben yine de elimden gelen maddi ve manevi desteği veririm". dedi.

golbasispoir-yonetimi.jpg

Bu haber toplam 3747 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum