1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Duruay ve Esmer sanayiclerle iftarda buluştu
Duruay ve Esmer sanayiclerle iftarda buluştu

Duruay ve Esmer sanayiclerle iftarda buluştu

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve Kaymakam Şenol Esmer, Gölbaşı Sanayi Sitesi esnafı ile iftar yemeğinde buluştu.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Sanayi Sitesi esnafı ile iftar yemeğinde buluştu.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Sanayi sitesi esnafı ile iftar’da bir araya geldi. Gölbaşı Belediyesi tarafından Gölbaşı Sanayi sitesi içerisine kurulan iftar çadırında verilen iftar yemeğine Kaymakam Şenol Esmer, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Belediye Başkan Yardımcısı Ferit Yılmaz, Sanayi Kooperatifi Başkanı Mehmet Aktay, Esnaf Odası Başkanı İsa Albut, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye birim müdürleri ve sanayi esnafı katıldı.

19146039_10155332085899454_724260129676082961_n.jpg

BEN DE SANAYİCİYDİM! GURUR DUYUYORUM

Yaklaşık 400 sanayi esnafının katıldığı iftar yemeğinde konuşan Başkan Duruay kendisinin de sanayide bir dönem çalıştığını ifade ederek "Ben de çocukluğumda sanayide çalıştım. 6 yıl kaynakçılık yaptım ve bununla gurur duyuyorum. Burada sizinle olmaktan gurur duyuyorum." Sanayi esnafı ile birlikte aynı sofrada oruç açmaktan mutluluk duyuyorum. Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır. Bu mübarek ayda siz değerli sanayi esnafımızla bir araya gelmek beni çok mutlu etti. Mevlam bu mübarek Ramazan ayında yoksullara, darda kalanlara yardım etsin. Yaptığımız ibadetlerin kabul olmasını temenni ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

PROJELERDEN BAHSETTİ

Yapılan hizmetlerden ve projelerden bahseden Başkan Duruay projelerimiz 2017 yılı sonunda hizmete açılacak Gölbaşı'na hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

MUTLULUK DUYDUM

Kaymakam Şenol Esmer ise yaptığı konuşmada sanayi esnafı ile iftar yemeğinde buluşmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek sanayi esnafına katılımlarından dolayı teşekkür etti.  

Bu haber toplam 2666 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.