1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Forlan Galatasaray için can atıyor
Forlan Galatasaray için can atıyor

Forlan Galatasaray için can atıyor

Uruguaylı golcünün menajeri Daniel Bolotnicoff, Forlan'ın Galatasaray'a gelmek için can attığını söyledi.

A+A-

Galatasaray, dünyaca ünlü golcü projesini gerçekleştirmek için uzun süredir renklerine bağlamaya çalıştığı Diego Forlan adım adım sarı-kırmızılı formaya yaklaşıyor.

GELMEK İÇİN CAN ATIYOR

Cim-Bom'un, Real Madrid ile bu gece oynayacağı özel karşılaşmadan sonra sarı-kırmızılı yöneticilerin, Forlan'ın menajeri Daniel Bolotnicoff ile biraraya gelerek anlaşma sağlayabileceği öğrenildi. Maçtan önce İspanya'da Milliyet'in sorularını yanıtlayan Bolotnicoff, "Forlan, Galatasaray'a gitmek için can atıyor" dedi.

YARIN TÜRKİYE'YE GİDEBİLİR

Uruguaylı golcünün hiçbir zaman Galatasaray'ın teklifini geri çevirmediğini vurgulayan menajer Bolotnicoff, Forlan'ın, Galatasaray'da oynamak istemediği iddiasının kesinlikle doğru olmadığını ifade etti. Sarı-kırmızılı yöneticilerin şimdiye kadar Forlan'la sıcak bir temas kurmadığına dikkat çeken Bolotnicoff, "Türkiye'den çok sayıda menajer devreye girerek kafa karıştırdı. Ancak her şeye rağmen Galatasaray ile Atletico Madrid anlaşırsa Forlan hemen yarın Türkiye'ye gidebilir" diye konuştu.

BONSERVİSİ İÇİN EL SIKIŞILDI

Menajer Bolotnicoff, 33 yaşındaki Forlan'ın özel hayatına ve sağlığına çok dikkat eden bir bir yıldız olduğunu belirterek, "Erken kalkıp, erken yatan bir futbolcudur. Gece hayatı yoktur, sağlığına son derece önem verir. Diego'nun daha uzun yıllar gollerine devam edeceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı. Galatasaray ile Atletico Madrid'in, Forlan'ın bonservisi için el sıkıştıklarının altını çizen menajer Diego Bolotnicoff şöyle devam etti:

"Galatasaray, Forlan'ı istediğini net bir şekilde ortaya koyarsa sorunlar çözülür. Eğer sorun Forlan gibi görünüyorsa bu kesinlike yanlış. Forlan'ın istediği rakamı açıklamam doğru olmaz, ama basına yansıyan rakamlardan daha az olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim."

Bu haber toplam 1817 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.