1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gerd Müller hafızasını kaybetti
Gerd Müller hafızasını kaybetti

Gerd Müller hafızasını kaybetti

Efsane futbolcu Gerd Müller, İtalya'da hafızasını kaybetmiş halde bulundu

A+A-

Alman futbolunun ve dünyanın gelmiş geçmiş en iyi golcülerinden biri olarak kabul edilen Gerd Müller, İtalya'da hafızasını kaybetmiş halde bulundu.

13 SAAT SONRA BULUNDU

Menajerliğini yaptığı Bayern Münih genç takımıyla kampta bulunan 65 yaşındaki efsane forvet, sabah erken saatlerde kafileden ayrıldı ve İtalyan spor gazetesi La Gazzetta dello Sport'a göre 13 saat sonra Trento ana caddesinde polis tarafından görüldü.

ŞEHİR MERKEZİNDE YÜRÜYORDU

Olay, Alman basınında da geniş yer aldı. Bild gazetesi, Müller'in önceki sabah saat 05.00 sularında Münih'e geçmek üzere bir taksiye bindiğini; ancak yeterince parası olmadığı için tren garına gittiğini ve ardından kaybolduğunu yazdı. Zaman'ın haberine göre, Müller'in kampta olmadığı anlaşılınca futbolcular ve yetkililerce İtalyan polisine bilgi verildiği ve polisin ünlü ismi hafızasını kaybetmiş bir vaziyette şehir merkezinde yürürken bulduğu bildirildi.

OTELDEN AYRILDI VE YOLUNU KAYBETTİ

Bayern Münih Kulübü Basın Danışmanı Markus Hörwick, olayın sadece kaybolmadan ibaret olduğunu belirtti. Hörwick, Münich gazetesi TZ'ye yaptığı açıklamada, Gerd Müller'in öğle yemeği sonrası yürüyüş yapmak için otelden ayrıldığını ve yolunu kaybettiğini açıkladı.

427 MAÇTA 365 GOL

Kariyerine 1963 yılında 1861 Nördlingen takımında başlayan Müller, 427 kez giydiği Bayern Münih formasıyla 365 gol attı. 1979 yılında Florida Strikers'e transfer oldu. 62 defa Almanya Milli Takımı'na seçilen Müller, 68 gol kaydetti. 1982'de aktif futbol hayatına son veren ünlü futbolcu, aralıklı olarak alkol bağımlılığı ve depresyon tedavisi gördü.

Bu haber toplam 1779 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.