1. HABERLER

  2. Göl Gross dualarla açıldı
Göl Gross dualarla açıldı

Göl Gross dualarla açıldı

Gölbaşı’na bir market açıldı. Göl Gross Market Karşıyaka Mahallesi Baldudak İlköğretim Okulu karşısında müşterilerine hizmet vermeye başladı.

A+A-

Gölbaşı’na bir market açıldı. Göl Gross Market Karşıyaka Mahallesi Baldudak İlköğretim Okulu karşısında müşterilerine hizmet vermeye başladı. 

İsmail Duruay ve Faruk Duruay kardeşlerin birlikte hizmete sunduğu Göl Gross Market’in açılışına Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, İlçe Emniyet Müdürü Cihangir Kaya, Ak Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Doğan Çağatay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı, GMDER Başkanı Ercan Bilgin, Sanayi Kooperatifi Başkanı Mehmet Aktay, Tügef Gölbaşı Şube Başkanı Onur Altay, Gölbaşılı işadamları Gökhan Koçak, Cihan Dülger, Sinan Bulut,Ahmet Yıldırım, Mehmet Necli, Şafak Mahallesi Muhtarı Bayram Özkan’ın yanı sıra çok sayıda mahalle muhtarı ve davetli katıldı. 

foto-galeri-ikon.20110430190136.jpg

Son Gaste’ye konuşan Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin Gölbaşı’nda her geçen yıl ticaret kalitesinin arttığını ifade ederek, “İlçemize Göl Gross adıyla yeni bir marketin açılmasından dolayı mutluluk duyduk. Açılan bu marketimiz başta market sahiplerine ve ilçemize hayırlı olsun. Gölbaşı’na yeni bir şirketin açılması bizi sevindiriyor. Bu gelirin ve ticarin iyi olduğunu, yeni bir istihdamın sağlanacağını müjdeliyor. Ticari anlamda açılan böyle şirketler her alanda Gölbaşı’na katkı sağlayacaktır” dedi. 

Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin ve açılışa katılan davetliler dualar eşliğinde Göl Gross Marketin açılış kurdelesini keserek hayırlı olsun dileklerine bulundular. Göl Gross Market’in sahibi İsmail Duruay açılışın ardından davetlilere süper marketi gezdirerek ürünler hakkında bilgi verdi. 

Uygun fiyatları ve kaliteli hizmeti ile sektörde şimdiden iddialı olacak gibi gözüken Göl Gross Market,  bol çeşitli ve kaliteli ürünlerinin yanı sıra uygun fiyatlarıyla vatandaşların beğenisini kazandı. “Biz güler yüzlü personelimizle hizmetin en kalitelisini ve en uygununu Gölbaşı halkında sunmak için  yola çıktık." diye konuşan işletmeci İsmail Duruay, hedeflerinin Gölbaşı’nda zincir mağaza olarak hizmetin en iyisini vermek olduğunu söyledi.

Açılış töreni davetlilere sunulan ikramların ardından son buldu.

 

 

 

 

Bu haber toplam 4088 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.