1. HABERLER

  2. Gölbaşı'nda skandal olay...
Gölbaşı'nda skandal olay...

Gölbaşı'nda skandal olay...

Gölbaşı’nda üniversite öğrencilerinin kaldığı özel yurtta ,bir öğrencinin senetlerinin verilmediğini iddia edildi.

A+A-

Gölbaşı’nda üniversite öğrencilerinin kaldığı özel yurtta ,bir öğrencinin senetlerinin verilmediğini iddia edildi.

17 Aralık operasyonuyla hedefine ulaşamayan paralel yapı bu kez yurt ve evlerde kalan öğrencilere baskı yapmaya başladı. Gölbaşı’nda özel bir yurtta kalan Gül Yılmaz adlı kız öğrenci, Ak Parti’yi desteklediği için yurtta baskılara maruz kaldığını, bu nedenle yurttan ayrılmak istediğini ve buna karşın yurt yönetiminin kendisine ait senetlerini vermediğini iddia etti.

PARALELİN OYUNLARI BİTMİYOR

Paralel yapının “icraatları” bitmiyor. 17 Aralık operasyonuyla başlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’yi bitirme planları karşılık bulamayınca bu kez seçim sonrası için düğmeye basıldı.

SENETLERİNİ VERMEDİLER

Gül Yılmaz adlı öğrenci, senetlerinin verilmediğini iddia ederken, olayla ilgili Osman Tan Karakol Amirliği’ne şikayette bulundu. Gül Yılmaz adlı öğrenci 17 Aralık operasyonu sonrası yurt yönetiminin kendileri üzerinde baskı kurmaya çalıştığını öne sürerken şu ifadeleri kullandı:

GÖLBAŞI’NDA MHP, ANKARA’DA CHP DİYORLARDI

Ben yurda ilk girdiğimde siyasi görüşümü açıkça belirtmemiştim. 17 Aralık sonrasında Zaman gazetesinde Başbakan aleyhine çıkan haberlerle birlikte CHP ve MHP’nin haber küpürlerini kesip biriktirmeye başladım. Yurt içerisinde de yetkililer ve kat ablaları “Ankara’da CHP, Gölbaşı’nda MHP” söylemlerini dillendirmeye başladılar.

dsc_0075.jpg

AK PARTİLİ OLDUĞUMU ANLAYINCA BASKI KURDULAR

17 Aralık olayları sonrasında, yurt içerisinde ablaların hükümete karşı yapılan beddualarına ve hakaret etmelerine ben tepki göstermeye başladım. Benim bu çıkışlarım sonrası görüşümde yavaş yavaş anlaşılmaya başladı. Ben bu olaylar sonrası yurttan ayrılmak istedim.

Yurt müdürüne ayrılmak istediğimi söyleyip, senetlerimi istedim. Müdür önce bana senedi vereceğini söylemesine rağmen, daha sonra senetlerimi vermeyeceklerini söyledi. Ben senetlerimi almak için ısrar edince, yurt müdürü bana “parasını verirsin, senetlerini alırsın” dedi. Bir süre beni oyaladılar. Konuyu yargıya taşıyacağımı söyleyince de, Ak Parti’yi kast edip “Arkanda birileri var ki, al bakalım bu senedi nasıl alıyorsun” dedi.

ŞİKAYETÇİ OLUNCA SENEDİMİ VERMEK İSTEDİLER

Daha önce yurttan ayrılan bir çok arkadaşıma senedi verilmişti. Ama ben Ak Partili olduğum için bana senetlerimi vermediler. Bende bunun üzerine şikayetçi oldum. Ben karakola şikayet ettikten sonra tekrar arayıp, senetleri vereceklerini söylediler ama ben bunu kabul etmedim.

AK PARTİ SAHİP ÇIKTI

Gül Yılmaz adlı öğrenci yurttan baskı nedeniyle ayrıldığını ifade ederken, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan ile Gençlik Kolları Başkanı Selim Akceylan’ın kendisine sahip çıktığını ve kendisine kalacak yer bulduklarını söyledi.

Bu haber toplam 5890 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum