1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Kılıçdaroğlu'dan şehit evine taziye ziyareti
Kılıçdaroğlu'dan şehit evine taziye ziyareti

Kılıçdaroğlu'dan şehit evine taziye ziyareti

CHP lideri Kılıçdaroğlu Çukurcada şehit düşen Binbaşaı Başer'in babaevine taziye ziyaretinde bulundu.

A+A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hakkari'deşehit olan Binbaşı Yavuz Başayar'ın evine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında vatandaşların protestosuyla karşılaşan Kılıçdaroğlu, "Biz terör bitsin diye her türlü katkıyı vermeye hazırız" dedi.

PROTESTO EDİLDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şehithaberlerinin gelmesinin ardından, Hakkari'de şehitdüşen Binbaşı Yavuz Başayar'ın evine taziye ziyareti gerçekleştirdi. Akşam 19:00 sıralarında şehit Binbaşı'nın Yenimahalle'de bulunan evine gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, burada şehidin babası İsmail Başayar ile annesi İnayet Başayar ile görüştü. Kılıçdaroğlu şehit evine gelişinde ise protestolarla karşılaştı. Bazı vatandaşlar "Niye geldiniz", "Bizim canımız yanıyor, destek verin de bitirin şu terörü" diyerek slogan attı. Kılıçdaroğlu ise, bu protestolar arasında şehidin evine girerek, şehit ailesiyle görüştü. Yaklaşık 1 saatten fazla şehidin evinde kalan ve aileyle birlikte iftar yaptığı öğrenilen CHP lideri çıkışta ise bir açıklama yaptı.

DESTEK SÖZÜ VERDİ

Kılıçdaroğlu şehidin evinden ayrılırken, vatandaşların protestosuna değinerek, "İçeri girerken vatandaşlar dediler ki, 'bu terörü bitirin.' Bizim de isteğimiz o. Terörün bitmesi lazım. Her eve bir ateş düşüyor, ateş düştüğü yeri yakıyor. Acılı babayı gördüm, diğer oğlu da geldi. Allah sabır versin diyorum. Başka söyleyeceğim hiç bir şey yok" diye konuştu. Daha sonra bir gazetecinin "Teröre karşı ortak bir yol bulmak için Başbakan ile görüşecek misiniz?" diye sorması üzerine Kılıçdaroğlu, "Biz terör bitsin diye her türlü katkıyı vermeye hazırız. Her türlü çabayı göstermeye hazırız. Bunun için ne yapılması gerekiyorsa bunu yapmaktan da çekinmeyeceğiz. Babaya da söz verdim" şeklinde konuştu. 

Bu haber toplam 1605 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.