1. HABERLER

  2. Mermer'den Revan'a destek
Mermer'den Revan'a destek

Mermer'den Revan'a destek

Belediye Meclis Üyesi Hamit Mermer'en Banu Revan'a destek geldi.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi Meclis Toplantısı, Belediye Meclis salonunda yapıldı. Toplantı gündeminde 2012 yılı Performans Raporu değerlendirmesi yapıldı
Gölbaşı Belediyesi 2012 yılı Performans Raporu kitapçığı tüm belediye meclisi üyelerine dağıtılırken, belediyenin performans raporu üzerine belediye meclis üyeleri söz alarak görüşlerini belirtti.
İŞSİZLİĞİ ORTADAN KALDIRACAK PROJELER GÖRMEK İSTİYORUM
İlk sözü AK Parti’li belediye meclis üyesi Hamit Mermer aldı. Mermer, konuşmasında Gölbaşı Belediyesi’nin Ankara Belediyeleri arasında vergi gelirleri ile giderlerini karşılayabilen tek belediye olduğunun altını çizdi.  

Gölbaşı Belediyesi’nin bu noktaya gelmiş olmasında dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Mermer, bundan sonra ki yıllarda Gölbaşı Belediyesi’nden özellikle istihdama yönelik projelerin hayata geçirilmesini beklediğini ifade etti.
Üniversite öğrencileri için sosyal donatı alanları, sinema gibi projelerin hayata geçirilmesi gerektiğini ifade eden Hamit Mermer belediye yönetiminin bu yönde atacağı her adıma destek olacağını belirtirken, işsizliğin çözüm noktasında belediyeden önemli projeler beklediğini vurguladı.

MERMER’DEN REVAN’A DESTEK

Göreve geldiği günden bugüne birçok kesim tarafından eleştirilen ve tepki toplayan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Banu Revan’a Mermer’den destek geldi. Mermer, meclis salonunda yaptığı konuşmasında, Revan’ın bu kadar eleştirilmesini doğdu bulmadığını ifade ederek, bu tür eleştirileri de kınadığını söyledi.
Gölbaşılı bürokratların çok daha başarılı olduklarını geçmişte gördüklerini belirten Mermer “Ancak Gölbaşılı olmayan bürokratlarımız da çok çaba harcıyor, bizler kadar mesai veriyorlar. Belli bir düzenlerini bozarak burada hizmet ediyorlar. Başarısız olduklarını kabul etmiyorum” şeklinde konuştu.

REHAVETE KAPILMAYIN
CHP’li Belediye Meclis Üyesi Yusuf Aksakal da 2012 yılı performans raporu üzerine görüşlerini bildirdi.
Geçen yıl hazırlanan 2011 yılı performans raporuna ve bu rapordaki hedeflere atıfta bulunan Aksakal 2011yılı performans raporunda 67 bin metrekare yol açılmasının hedeflendiğini ancak bunun 30 binlerde kaldığını, yine 2011 performans raporunda 56 bin ton asfalt dökülmesi hedeflenirken bununda şu an itibariyle 12 bin tonda kaldığını belirterek “Umarım geride kalan 4 aylık sürede bu hedeflere ulaşabilirsiniz” dedi.
Aksakal, öte yandan 2012 performans raporunda, 2012 yılında 5000 hastaya bakılma hedefi koyulmuş olmasına ve Gölbaşı’nın nüfusu her geçen gün artmasına rağmen bir süre önce Gölbaşı Sağlık Ocağı’ndan 2 hemşirenin “norm kadro” uygulaması gerekçesi ile Ankara’ya gönderildiğini ve yerlerinin doldurulmadığını belirtti.
Bu hemşirelerin sağlık ocağındaki görevlerinin sona erdirilmesinde perde arkasında siyasi bir nedenin yatıp yatmadığını soran Yusuf Aksakal bu sorusunun da cevaplanmasını istedi.
Bu eleştirinin yanı sıra Mevlana Parkı’nın yapımı ve bordür çalışmaklardaki yüksek performans nedeni ile özellikle Fen İşleri Müdürlüğü’ne teşekkür eden Aksakal son olarak kağıt üzerinde vergi gelirlerinin artmış gözükmesine rağmen bunun geçmişteki vergi gelirinin etkisi olduğunu bu nedenle rehavete kapılmamak gerektiğini ifade etti.

10102011169 golbasisongaste

 


10102011170 golbasisongaste



10102011171 golbasisongaste

 

 

Bu haber toplam 2028 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.